o 3200 hasta günlük rakam. her gün yeni hasta gelince 10 günde full olur.
hiç hasta olmamışsın, hiç çaresiz kalmamışsın, hatta hiç borsa yatırımın yok gibi yazıyorsun. yani genel olarak.
Printable View
Bu KOVİD pandemi yalanı hikayesini ben AKP iktidarına benzetiyorum.
2002 yılında AKP sözde adalet ve kalkınma hikayesi ile ortalığa çıktığında kimileri bu işte bir bit yeniği var bunların hedefi başka dedi kimse inanmadı
Sonra demokrasi treninden istedğimiz zaman ineriz dediler bu kez millet ulan acaba mı demeye başladı
Sonra parlementer sistem gitti bu inanmayanlar dan bir kısım da lan yoksa demeye başladı
Gitgide artık arkasındaki halk desteği kayboldu ama adamlar iktidarını öyle bir seviyeye taşıdılar ki artık halkı kim takar destek vermese de olur padişahlığa şunun şurasında ne kaldı ki?
Kovid de öyle işte.Yavaş yavaş anlayacaksınız asıl hedefinin ne olduğunu.Ama anladığınız zaman karşı koyma kabiliyetinizin hiçbir anlamı olmayacak.Büyük sıfırlama gerçekleşmiş olacak.
ayrıca bölümlerin kendi yoğun bakımlarının hiç birini kullanamazınız göğüsten ameliyat olan önce göğsün yoğun bakımına gider kalpten olan kalbin tramvatolojinin ameliyat olanı kendi bölümünün yoğun bakımına gider bunlara tek bir tane covidli hasta yatıramazsınız o yüzden bazı hastaneleri komple pandemi hastanesi yapmak zorunda kaldılar
thyao nun sağlam eksi kapatması gereken ir günde yeşil olmasıda ayrı bi garabet
değil total rakam..günlük artıyo..her gün 3200 kişi yatmıyor ağır bakıma yani..
yanlış anlamışsınız olayı..
bütün ailemi kanserden kaybettim..
kimse bana hastane yoğun bakım cart curt demesin..
çok iyi bilirim..
tekrar yazıyorum..1997 nisan..
3 tane hastaneden yoğun bakım dolu diye geri çevrildik..
ortada pandemi falan yok..bunun nedenini de sana sorim ..sence neden geri çevrildik idi..
ve yine tekrar yazıyorum..o ağır hasta sayısı kışın 6000 idi..
eve tıkılmadık..
kışın alınan önlemler ile mart başında 1200 lere düşürüldü idi..
sonraki aptallıklarını yine vatandaşa fatura ettiler..
müthiş de bir panik estiriliyor..
tek neden TURİZM..aman dolarlar gelmeyecek korkusu..turist gelsin de..vatandaş eve tıkılmış..hamdi abi dükkanını açamamış..
millet aç..
millet psikolojik olarak delirdi..
korku pompasına devam...
145.300 1/10 lonk dayanamadım...stopu 143.800... hedefi 148.000...(ulen yazana kadar 175 e kadar verdi)
başınız sağ olsun. mekanları cennet olsun.
ben de diyorum ki önümüzdeki 10 gün boyunca her gün hiç artış olmadan 3200 kişi yoğun bakıma yatarsa full dolar.
gerçi turizm sezonu beklentisi ile alındı bu karar. o ayrı. rusya uçuşları askıya almadan önce böyle bir şey konuşulmuyordu bile.