Geldi yine ihtiyar.seneyide gözden çıkarın diyor.sat arkadaş o zaman sattıysanda burada işin ne bizemi sattırmak.
Printable View
Geldi yine ihtiyar.seneyide gözden çıkarın diyor.sat arkadaş o zaman sattıysanda burada işin ne bizemi sattırmak.
Aklınizda bulunsun borsa daha inerse polde hedef 2.30 haftalikta kotü senaryo bu olmazada 2.50 haftalikta ya gorür ya görmez kendimde ukrayna görüsmelerinden olumlu sonuca göre alım hedefim var yoksa sıkınti devam ediyor petrol .altin yükseliyo herkese bol şanş zor bir hisse yatırim tavsiyesi değildir.
Malûm şahıs yine konuya bir yerden yamammaya çalışmış. Vizyon sahibi biri olsa; çıkar bir şey yazardı. Yazdıkları hep birilerine muhalefet olmak.
Ben kimseye alın yada satın demem, sadece ben anlık piyasayı değerlendirdim. Zaten biri satıyorsa biride alır, alan ben olmadığıma göre, satana da alana da karışmak bana düşmez.
Şuan herkes un yağ kuyruğunda, ortada savaş var.enerji fiyatları tavan ,altın gelecek vaat ediyor, kim ne yapsın polhoyu.
Adam delimi sapıkmı bilemedim. Bana "buraya yazma diyor " tam taşı gediğine koyacak söz çok bende ama, boşver sapikla sapık olmamak gerekiyor. Ytd
Adam ol ihtiyar dedik çokmu şey istedik.
279.934.575 m.kar açıklamış
Hadi iyisiniz, temettü de dağıtacakmış .