Kahırlı ters trader yapıyor ..9 lardan bana veriyor 12 lerden ben ona ..idare ediyoruz işte aldırma
girdi kağıda aq.du yine :)))
Printable View
O kadar anlama özürlü ve öğrenmeye kapalı birisinin ki, birde burada sayfalar dolusu gereksiz paylaşımlar yapıyorsun, sokak argümanını burada kullanamazsın! gerçi sokak ta bile cesaret edip te kullanamazsın da, tabi klavye başında sataşmak kolayına gidiyor, Keşke dün yazdıklarımı iyi okuyup da ders alsaydın, senin için asıl kazanım bu olurdu! hatta paradan daha değerli bilesin!
Takas lar aldatıcı olabilir, 2 kurumdan satıp 10 kurumdan alıyor olabilir, ve ya tam tersi, dün ki takasa göre malı alan piyasa görünüyordu, bunlar günlükçü ve traderlerdır, onlarda bugün ki mahkemeden olumlu bir karar çıkmayacağını biliyorlardı, ama onların işi beklenti öncesinde pozisyon almak, al-sat yada sat-al yaparak kar üretmektir! pozisyon alan grup tahtayı yukarı sürer, sonrasında alıcı geldikçe oradan malı yedirmeye başlar, bir hisse günlük zirvesinin 40-50 kademe altında işlem görüyorsa bilinsin ki mal yedirmece olmuştur ve kötü kapanış beklenir!
takasa inanma takassız da kalma!!!
Sen yine ayni sekilde "yok hos olmamis, yok piyasaya yedirmisler" seklinde yazdigin zaman dun 11.40 idi. Kagit tavan kapandi.
Butun gun dun YF ve Amerika satiyordu. Alici kisminda kimse yoktu, DIGER 3m+ idi hep. Yine de tavan yapti.
Bugun gelmis yine ayni seyi yaziyorsun. Ben de diyorum ki... "insan daha bir gun once olmus olaydan da birsey ogrenmez mi?"
Hissenin dusecegi cikacagi senin o baktigin Amerika'dan, ya da DIGER kismindan degil, cunku borsa zero-sum. Birisi satiyorsa birisi aliyor, birisi aliyorsa birisi satiyor demek.
Aciga satisin bir ise yaramadigini ogrenmis olasin ki onu kestin, simdi de buna sardin.
Herifler isini biliyorlarsa o Amerikanin 2 gundur T+2 ile sattigi olmayan 6 miyon lotunu yukardan aldirmalari lazim yarina ona.
Bunu yaparlarsa gercekten kagit artik tamamen toplu diyecegim.
Sayın Berkimcans ; boş yere yorulma derim.Hepimize ait ; kişilik gibi-karakter gibi özelliklerimiz maalesef 8 yaşından sonra değişmiyor diye biliyorum.YTD
aynen @ozannn dostum biliyorum da belki dedim, bu sefer anlayabilir ama gene aynı hep aynı! Eğitimci olduğumuzdan dolayı faydamız olur gayreti içindeyiz!
Hala anlamıyor, açığa satış ve taşınan açıkları ilgili sayfalarda düzenli paylaşıyorum! en çok açığa satış ve taşınan açık hisseleri arasında HALKB olsaydı burada da paylaşırdım, VİOP30, EREGL ve en çok açık yapılan diğer hisse sayfalarında düzenli paylaşıyorum, durumdan bihaber olduğundan burada yazıyor işte! komik duruma düştüğünün farkında değil,