Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu Bu nicki nasıl aklında tuttun... :kahkah: ben kısaca Ali diyorum ona. Beyin sertleşmesi teşhis bu, en karışık konuları hatırlar, emme şeyinin yerini bulamaz! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Biz Sofra Patronu Sn Gaya'ya güveniyoruz, bunlarla dereye su içmeye bile gidilmez.. :kahkah: O zaman, bu hayinnere ''HAYIR'' deyoruz, 6 Mayıs'ta alternatif ''IRAKI SOFRASI'' kuruyoruz! :bravo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya O zaman, bu hayinnere ''HAYIR'' deyoruz, 6 Mayıs'ta alternatif ''IRAKI SOFRASI'' kuruyoruz! :bravo: Bu hayinler, mangal yakıp, etleri bize servis edecekler... :bravo::bravo: Patron Gaya, ve Gaya destekçileri masada oturup, ırakıları yudumlayacaklar.
Golü yedik, Canım kokoreç çekti. Oğlum sağolsun....:bravo:
Ahan, Salak kaleci 2-1 oldu
Alıntı: Originally Posted by guneysu Bu hayinler, mangal yakıp, etleri bize servis edecekler... :bravo::bravo: Patron Gaya, ve Gaya destekçileri masada oturup, ırakıları yudumlayacaklar. Ben ırakıyı bırakmıştım, ahanda bir dene daha gizli hayin daha! :yes: Şifreleri çözmek lazım, her taraf hayin kaynıyor! :he:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Golü yedik, Canım kokoreç çekti. Oğlum sağolsun....:bravo: Kokereçi parasını kazanıp aldıysa, tabiki sağolsun! :notr:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kokereçi parasını kazanıp aldıysa, tabiki sağolsun! :notr: Babası sağolsun.. :)