daha açık anlatamam valla..anla artık dayucum..
bir mala talep yoksa yani alıcı olmadan o mal durup dururken yükseliyorsa orda yapay piyasa vardır..
bu yapayı sağlayanlar şirket sahipleri ve uzantıları..
Printable View
daha açık anlatamam valla..anla artık dayucum..
bir mala talep yoksa yani alıcı olmadan o mal durup dururken yükseliyorsa orda yapay piyasa vardır..
bu yapayı sağlayanlar şirket sahipleri ve uzantıları..
yatırımcı illa yabancı oluncamı olunuyor bu piyasada yerli fonlar, varlık fonu,gruplar,para aklayan aklına ne gelirse bu piyasada mevcut tutturmuşun yapay piyasa sen daha nerede olduğunun farkında değilsin :)Bak bakalım ABD borsalarına nasdaxa bak nasıl para basarak yapay yükseltilmiş bu her borsada vardır bunu unutma
Bozkurt ben 1 ay önce bunları çizip burada paylaştım o onu söylüyor ,
1 ay geriye git sosyal medyaya bak uzmanlar dahil Trump geldi borsalar uçucak bitcoin 1 milyonlar yazılıyordu.
bıtcoin 105 de 75 hareketi başlayacak dedim ABD borsaları için düzeltme başlıyor dedim graflarda hedeflere kadar belirttim.
manukyanın konuşmasına bakıyor millet Agustos 2024 :)yani Trump gelecek uçucak kaçacak denilen zamanlardan şuandaki düzeltme şişen ABD borsasının düzeltmesi .
Sindoma dayu, bademler burdan endexi alıp 20.000 yapabilir mi..cevap : 30.000 de yapabilir..
fonlarla yada şirket patronlarının uzantısı ile farktemez..bu yola başvurmuş adamlar her boku yapar
sıkıntı bu değil..sıkıntı şu; DENGEYİ KURAMADIKTAN SONRA GERÇEK ALICI MAL ALMAZKİ..
yabancı da almaz yerlide almaz..
bu dengeyi kurup gerçek yatırımcıya taşıtman lazım borsayı..üçkağıt oyunlarıyla borsa havada kalamaz..
ban bademim o halde borsaya yerli ya da yabancı gelmeden bu gemiyi yüzdürürüm..
hadi baalım yüzdür..