-
Aynen öyle. Cuma günü tüm gün izledim. Inadına aşağı basmaya çalışıyorlar. Fiyat aşağı gidince de grafiğe aldanan da satıyor. Bir gün yüzde 3 küsur çıkan hisse diğer gün aldığını verir mi? Ama amaç kusturup alttan tekrar alıp trade etmek. Cuma 3.8 üstü kapanış olsa trende girecek kağıt Ama inadına altında kapattılar. Gayri-menkul değerleme raporu gelecek yakında. Yok sonu bilançosu sırada. O zaman napicaklar merak ediyorum
-
endeks donerse birbirine basa basa ortalam dusurcekler nolcak başka..her hafta ayni numara gecemln 85 yakipb62 basti simdi 95 yakip 65 basar bida nezaman gelir almaya belli degil...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
aylik takasta 6 milyonu birinde 22 milyon birinde 24 milyon var bizene ..bende hic yok..millet iyice bikti alici bulamazlar artik..hep ayni numara olunca..kar da dese ne dese kendi kendine oynar artik..her defasinda bunu yaparsa millet bir kere zarara verir listeden siler..olcak olan bu
kimse bundan para kazanamaz..
-
tam gitcek dedim yerde ele veriyorlar bu kagidi tavan olunca alirim artik..endeks musade ederse
-
hareketlendimi atlayan cok oluyo alan taşımayı bilmiyo boyle olunca adamin ekmegine yag bal suruluyo bunu bastigi noktada alcan kiprasmican dipte mal bulamassa mec bur yukari yapcak...tahtaya satisa mal yigiyorsa alcan yukarsi bos ise satcan..
-
mal yığıp fiyati asa verdirip mal yapiyorlar veren olmassa kendi alislarina yuklu satis yapip paniklettirip zarara sattiriyorlar..3.60 gelirse seneye vadeli 10 bin alip izlemicem..hef 8 olunca ineriz..
-
milyon lotlarini yigin yok mu alan...endeks donunce birbirinize devam...ortalam yapa yapa...
-
Zamanında nasıl bulaştık bu pisliğe bilmem ama lanetli bir şirket bu.70 kuruşluk sngyo bile bunun fiyatını geçti.Hiç bir beklenti olmadığı için kağıt 2 kademeye oynayan kumarcıların eline düşmüş.Ucuz diye almayı düşünen arkadaşlar bir kaç gün takip etmeden sakın bulaşmayın.Ben kurtulduğum gün ekranımdan silecem.