bugun farkettınızmı kac gundur dusen hısseye devre kesıcı yok hısse az toplayacak oldu hemen devre kesıcı gırdı artıya bile çıkmadan 1.16 da devre kecı gırdı hısse -%4 yazık ya su mıllete
Printable View
bugun farkettınızmı kac gundur dusen hısseye devre kesıcı yok hısse az toplayacak oldu hemen devre kesıcı gırdı artıya bile çıkmadan 1.16 da devre kecı gırdı hısse -%4 yazık ya su mıllete
Hocam, bunu kimse bilemez biliyorum diyen yalancıdır. 50 kr da olabilir 2 de kimse bilemez. Ama geriye dönük diğer hisselerde bunların sitiline bakarsak hep aynı. Önce babaları veriyor sonra yanıcıları. Ama yarın alıcı bulamayacaklarına göre. Aşağı panik satışlarından sonra yukarı olur ne kadar olur + bilinmez. Yada alış girmez. Küçükler az lotlarla taban yapabilir. 1,70 de bilerek tutuldu oradan yedirildi. 1,40-50 de de aynısını yaptı. Bunlarda bence daha çok mal var, bunlarınereden satmak istiyorlar o önemli 1 Deniz mi 1,50 dem mi? Bunu yaşayıp göreceğiz. Ben de az kaldı zararına çoğunu verdim. 1.13 e. Öyle 50 kr filan da beklemiyorum.
Adanc kaldırabiliyorlar bunlar leblebi çekirdek. Şirketle ilgili bir haber gelse olumlu güzel olabilir. Yoksa işimiz zor.
bugün Galip in kap haberi satış bitti diyor ama diğer kurumlarda mal var deniliyor ben bundan emin değilim ama iniş sınırlı olacak çıkış yarın baslayabilir alan satamayacak satan alamayacak ertesi gune kadar bunun çıkışı başlatabilir ondan sonraki gün yükselen yerde karda olan yada zararını azaltan çıkmak için satacaktir yani yarın sınırlı yukselis sonraki gun sınırlı düşüş bekliyorum hergun böyle yasak kalkana kadar devam eder..ama iyi veya kötü bir durum kap haberi bunu değiştirebilir tabiki
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
INTEM ve BEYAZ Filoda şu an bürüt takasta ikiside zirvelerini zorluyor. Yani Sadece bürüt takastan dolayı panik yapmaya gerek yok. Hisse zaten fazlasıyla taban yedi hiç tepki verip artı kapamadı. PD/DD Değeri 0,39 ve zararda bir şirkette değil ilaveten resmi olarak Galip tede güya mal kalmadı.Tam tersi isterlerse bu halde hisseyi çok rahat kaldırabilirler. Nede olsa satan 2 gün geçmeden tekrar alamayacak 2 gün sonrada hangi fiyatta olabileceğini kim bilebilir. Bu hisse eğer küçüklere verildiyse ky nın ortalaması 1,60 civarı gibi, bu fiyatın altında küçük yatırımcı kolay kolay satışa cesaret edemeyecektir. Satıpta alamama zararla çıkma riski fazla. Benim tahminim ilk defa çarşamba artı kapatması.. Ytd... (Not: Bunların dışında benim düşüncem bu 0,90 - 2,50 - 1,00 hareketi ilk dalgaydı asıl operasyonun olmadığını düşünüyorum Galip MRGYO gibi sahipsiz patronunun umrunda olmayan uzun yıllar sürünmüş karda bir oyuncağı kolay kolay elinden bırakmayacaktır.) .... Sadece sesli düşündüm beyin cimlastiği olsun YTD...
Dostum bahsettiğin şahıslık bir durum yok şöyleki spk dün brüt takasa alsaydı ki daha önce elinde yüklü halde mal varken alınan hisseler vardı (brütteyken üç katı yükselmişti) o zamanda bilerek brüte alındığı söylenicekti. Bakın söz edilen kişi bir çok kağıtta aynı durumu yaptı ama şu var ki ortada suç yok adam bu kağıt şöyle olucak böyle olacak, şuralara gelicek, bilançosu süper,temmettü verimi çok iyi olacak, arsasında petrol bulundu gibi yalan haberler ile manipüle edilen hiç bir konu yok. onun için yapılan doğrumu etikmi tabiki değil ama hukuksal olarak hiç bir sıkıntı yok dün hisse brüte girseydi emin olun daha karlı satardı çünkü brütte parası olan istediği hareketi yapabilir.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Çok güzel yazı olmuş,zarar eden saldırıyor hükümete galipe
Çünkü adam almış 1,5 tl ye istiyor ki 2 tl ye satayım tabi galip salakya sen 1,5 a al bana 2 ye sat diyecek
Adamlar zorla hisse aldırmıyor bende galipin oynadığı hisselerde zarar ettim ama yok galip yok spk yok hükümet saymadım
Adamlar oyunu kuralına göre oynuyor yalan haber pompalayıp kimseyi gaza getirmiyor
Birileri kazanıyorsa birileri zarar etmek zorunda buda her zaman ky olur
evet arkadaşlar 104 güçlü destek olacağa benziyor artık yukarı döneceğini ve 31 ocak a kadar 1.50 seviyelerine geleceğini düşünüyorum. burdan alan %40 50 kazanır. ytd.