Defter değerinin altında çağrı olmaz diye de ekleyebilirlerdi. TRKCM PD/DD 0,92 gözüküyor. Onu değiştirirler ise SODA cılar isyan eder, ANACM en avantajlıydı birleşmede. Şimdi ne oldu bakmadım.
Printable View
Hala bu işleri temellendirme ve bi mantık çerçevesine oturttma çabası yanlışlığı dewam ediyor
Adam ister alıp ister satıyor
Tezgahı kurmuş
Masaya oturusn herkesi soymak işte tüm mesele bu
Gerisi hava cıva tırt
Kural şu vatandaş alırsa satar vatandaş satarsa alır
Genelde ortaya bir idida atılıyor, inananlar ve inanmayanlar diye ikiye ayrılıyor.
Bazı iddialar düşünmeye bile değer olmuyor, önemli olan değerlendirmeye tabi olsun.
Şu sıralar altın madeni buldu veya virüs ile savaşta önemli bir adım attı ister istemez değerlendirmeye tabi oluyor bence.
Öte yandan şurada iş aldı denince ortadaki tutar hisse değerini etkilemeyecek ise yarım günlük bir hareket ile sönümleniyor.
pwc nin bulduğu adil fiyata halen yol var gibi.
Gerçi spk adil fiyat ve herkeşe dese bile,
o fiyata, genel kurul onayından sonra gelir muhtemelen.
https://i.hizliresim.com/fMBbNc.jpg
Uzun vadeli büyük yatırımcı tek şirket olsun ister, traderlar ve küçük yatırımcılar ayrı şirketler olsun ister bence.
Şu ortamda SODA bağımsız olsa çok yukarılara giderdi, paranın değeri düşüyor elle tutulan şeylerin değeri artıyor. V-Block denilen şey muhtemelen bir kaplama ve ana ham maddesi Krom vs bir bileşik olabilir. Sadece soda değil değişik madenler ile uğraşıyor. ANACM da ambalaj pazarının artmasından faydalanır, TRKCM otomobil piyasaından etkileniyormuş. Pasabahce o kadar karlı olmayabilir ona da V-Block ile kahvehanelerdeki, yurtlardaki vs bardaklar bu şekilde zorunlu olacak denilecek muhtemelen.
Birleşme iptal olursa SODA şanslı olabilirdi o da artıyor.
bu garan 5 yılldır yatıyormuş yahu
https://i.resimyukle.xyz/K11UxH.png
Şimdi de ereğli başladı.
Endeks azcık zayıflayınca hemen büyük tahtalardan birine girip piyasayı toparlıyorlar.
Bir gün kardemir, emlak, bir gün thy, başka bir gün camcılar falan :)
madem bankalar çok ucuz niye hiçbiride çıkıp kardeşim benim hissem çok ucuz şu kadarda sermayem var ben hissemi geri alıyorum demiyor.