detaylı bakmak için bilgisayarın başına geçtim. emekli maaşı hesaplama robotuna göre %2,26 eksik maaş yansıtılmış , ayrıca toplam prim günün 8953 görünüyordu , 8933 gün olarak işlemler yapılmış.
Printable View
detaylı bakmak için bilgisayarın başına geçtim. emekli maaşı hesaplama robotuna göre %2,26 eksik maaş yansıtılmış , ayrıca toplam prim günün 8953 görünüyordu , 8933 gün olarak işlemler yapılmış.
Hayırlı olsun Sn. YSFKRM
17.03 de sizinle bilgi paylaşımında bulunmuştuk. 05.03 de e-devlet ten başvurdum. Bağlı olduğum Gebze SGM, evrakım Emeklilik Servisi - 2 (İZMIT) de bekliyor. Sizin de evrakınız Emeklilik Servisi - 1 (İZMIT) de bekliyor idi.
Beklemekten farklı bir şey yaptınız mı. Daha sonra SGM ye gitmek gibi. Ya da atıyorum bekleyen evrakın Îzmit ten Gebze ye yönlendirilmesi ile ilgili.
DYS Evrak takip sisteminde 17.03 den sonra evrakın Izmit ten Gebze ye sevki ile ilgili ya da farklı bir satır var mı.
Tekrar hayırlı olsun. Saygılar.
sn. ozzy teşekkür ederim.
E devlet başvurusu sonrası kuruma gitmedim , hafta 1 defa gebze sgk 0262 643 84 38 numaralı telefondan başvurum beklemede görünüyor bir sorun mu var diye sorduğumda hayır bir sorun yok sırası geldiğinde işleme alınacak dediler.
az önce sn. çakır24 de yazdığım gibi dys evrak takip halen izmit-1 de beklemede görünüyor herkese e devlet üzerinden 4 a emekli aylık bilgisi sekmesinden takip edilmesini tavsiye ederim.
syg.