30-endeksin yarısı kamu şirketleri, devletin müdahil olmasından daha doğal bi şey olamaz, dirayetli bi patrondan malına sahip çıkması beklenir..
bizdeki sorun yeterince destek vermemesi, müdahil olmaması bence
Printable View
200.20 ve 200.50 sattıklarım da var.. ortalama 200..
ekran görüntüsü de aşağıda..
[IMG]https://i.hizliresim.com/7hdkvl8.png[/IMG]
Bugün kü fışkırtma nasıl olcak acaba,
önce sallayıpta mı fışkırttıracak lar yoksa direk Duşakabine sokupta mı fışkırttıracaklar. En önemlisi de hanki hisseleri kullanarak yabcaklar
Arkada kuşu yazmışın havacılık endeks lerine baktınmı dün benim topiğe uğradın oraya koydum işte bu bariz badem spor çizimidir karakemal , yabancı neden çıktı tezgahı bozulduğu için , 20 sene önce öyle aman aman bir ekonomimiz yoktu ama tezgah ellerinde idi.Onlar istemeden bu borsa düşmez , istemeden de yukarı gitmez.
geçen topikte yazdım buradada dile getireyim yonca haberi neden hala çıkmadı kimsenin haberi yok eskiden aracı kurumlar bilirdi belli müşterilerle paylaşılırdı, şimdi sadece badem spor biliyor .Bakıyorsun takasına haberden beri çıkış mevcut .Ama konuyu irdeleyen yok.Borsa böyle artık daha derin neler olmuş bunu hükümet değişirse bilicez kulağımıza gelenler ne kadar doğru hepsi havada kalır.
Demirbaş bozgurt dışında şortçu kalmamış topikte. :)
Mart havalar hala soğuk.
Pijama giyen daha fazla herhalde.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ekgyo ne zaman gözüm çarpsa 2.21 görüyorum. Hem de baya baya uzun zamandır. Dejavu gibi bişi bu. Sadece bana mı oluyor. Yoksa fiyat mı böyle hep
kchol,froto,toaso şişirdi endeksi %10 ..%8 ler falan şimdi itecek vatandaş aranıyor..