Tınnnnnn
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Tınnnnnn
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ölüm anında ne hissettiğimizi nasıl olduğunu ne düşündüğümüzü bilmiyoruz. İnsanoğlu doğası gereği yaşamak için elinden gelen tüm çabayı sarfeder. Mesela binada yangın çıktı ama merdiven asansör kullanamıyorsun yangın ordan başlamış diyelim ve sen 5.kattasın.. can o kadar tatlıdır ki alevler yaklaştıkça belki de kurtulmak için camdan aşağı atlayacan.
Yada deprem olurken kaçmak için verdiğin çabalar vs.
Sonuç itibariyle insanoğlu yaşamak için elinden geleni milyon yıllar öncesi zamandan beridir uğraşır ama ölüme çare bulamaz,neden
Çünkü ayet var
Her nefis ölümü tadacaktır.
Eğer tanrı olmamış olsaydı,bunca yıl insanlar mutlaka ölüme çare bulurdu emlak
Bu sonucu değiştirmez, vobda mutlak kazanmalısınız dayucuğum yohusa paralar döner dolaşır Bozkurt dayuya gider.
iyide hangi din. veya hangi dinin tanrısı.. insan ölümü tatmayacaktır demişki ? :)
veya insanoğlu ölümsüz olacak demiş ?
bir doğruyu kendi dininin tanrısı olarak o doğruyu ona dayandırıp varlığını ispat etmeye çalışıyorsun.
tanrı bu mantık ile varsa. diğer tüm dinlerin tüm tanrılarınıda ispatlıyorsun.
yani özetle şunu diyorsun.. insan ölümlü .. o halde tanrı vardır.
ben şimdi atayizliği bıraktım.. hindu dinine geçtim. senin söylediğin şeyi noktasına virgülüne yazdım. hinduların 12 tanrısı ıspatlandı.
ne olacak şimdi ?
:drunk:
burayı binlerce kişi okuyor..sen tuzağın içinde para kazanmaya çalışırken dışardaki yatırımcı borsaya yatırım yapılabilir mi, çünkü her taraftan kısıktırdılar yerli halkı diyor..adeta koyun gibi mezbahaya sürülüyor yerli halk..5 tlik kağıt 150 ye çıkıp 100 düşmüş sonra 130 olmuş..
hırsızlığa bak..