Gitmeye gönlü var da, oğlanın ne yapacağından emin olamıyo.
Printable View
Gitmeye gönlü var da, oğlanın ne yapacağından emin olamıyo.
SMART göz göre göre spk yaptırımlarına sokuldu...
çıkışta ona ayak uydurmayan hissemiz düşüşte nasibini aldı...
bence yarın SMART çözülür burada da hareket olur...
Yarın bereketli bir gün olur inşallah herkesin morali bozuldu, hayırlısı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Smart'ın eli kolu bağlı olduğundan ve Kafein'de göbekten bu şirkete bağlı olduğundan kısa vadede beklenti oluşmaz gibi görünüyor.
Yazık kağıda, gerçekten çok yazık. Yaw arkadaş ben şunu anlamıyorum, madem bu açığa alış-satış işlemi küçük yatırımcıya yaramıyor yada kötü bişey neden getirdiniz bu tür işlemi borsaya. Bilen biri bana anlatsın. 10 senedir bir hissemiz %60-70 yükseldi, onunda boynuna spk bindi. Bumudur ben gibi küçük yatırımcıyı korumak yada bunun neresi korumak. Gerçekten bilen varsa anlatsın.
Valla biz Türk halkı borsaya filan para yatırmasın arkadaş ya iki gün bekleyemez mi bir insan hemen herkes isyan ediyor ya hayır anlamıyorum yani bende mi problem var
Katılıyorum. Her koyun kendi bacağından asılmalı, sözde ky volatileden etkilenmesin, zarar görmesin isteniyor ama bu da serbest piyasa işlemlerine bir nevi müdahale. Kredili işlemlere sınır getir ama piyasayı bozma. Madem kredili işleme izin veriyorsun sonuçlarına herkes katlanır, bunu yapan da gariban ky değil zaten, çoğu kişi bilmiyor, bilse de büyük risk, kumar. Kredili işlem yapan sonucuna katlanmalı. Daha basit kurallar getirilebilir ama tümüyle işleyişi bozmak yanlış.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi