Herkes yediğinden ikram eder,demek oluyor ki şe.....sizlik senin genlerinde var ..Sen kolonya,peçete,hisse pazarlamaya,Gonya tepsisinde kıvrımlarını sergilemeye devam et..Hanzo..
Printable View
1.2XX lerden bu yana yüklü taşıyorum
en az 2022 ARAlık zirvesini görme ihtimali var gibi bu enflasyonist ortamda ilerleyen günlerde ..sonrasına bakarız
hayırlısı bakalım
bugün agresif hacimde iyi
çuvallama ihtimali mecranın doğası gereği kenarda olmak kaydıyla
Sayın serdar kazancı uzun zamandır ara ara gelip ne yazmıssınız diye merakımdan bakarım paylaşımlarınız olumlu görüşlerinizi her zaman keyifle okuyorum. Umarım bilgilerinizi paylaşmaya devam edersiniz. Saygılar.
Sayın SPK'lılar,borsada İMASM ve ADESE hisselerinde şaibeli ,hileli,alavereli,dalavereli işler yapan ve burada hisselere övgüler yağdırıp küçük yatırımcılara pazarlayan hafta içi 3 günlük süreç içinde yatırımcıları çok büyük ,kayıplara,zararlara uğratanları mağdur edenleri Allah aşkına takip etmiyormusunuz ?
Adese'nin dümenindeki hırsız,soyguncu ,harami,vurguncu olursa hisse fiyatın 1.95 tl yapar sonrada gömer hisseleri küçük yatırımcılara basar satışlarla hisseyi tabana ver elini 1.71 tl'ye kadar kulluk yaptığı iblis patronlarının keyiflerine diyecek yok ağızları kulaklarına varıyor öyle ya hırsızlığı artık profesyonel hırsız Ceo ile yapıyorlar soygunu tere yağından kıl çeker gibi buradaki finoşlar'da bir tas yal için burada hisseyi göklere çıkarıp övgüler yağdırıyor hisseyi pazarlıyor küçük yatırımcıya kendi elinde Adese hissesi varmıydı bilemem şayet varsa 1.94 tl'den okutmuştur şimdi dinlenmeye çekilmiştir ..SPK ,uyu uyu yat sonrada yat yat uyu gözlerinin önündeki soygunu görmezlikten gel..Şeytanlarla işbirliği içinde olanları esefle kınıyorum...ytd.
Psikoloğa görünün hiç iyi durumda değilsiniz. Bu kafayla yatırım filan yapmayın. İftiralarınıza devam edip vebal alıyorsunuz. Küfür ettirmeyin kendinize...
https://www.adese.com.tr/tr/projeler...den-projeler/8
Projelerin son durumu güncellenmiş
# 3. İstanbul Air Başakşehir projesi teslimatı yapılacak KAP a düşmedi
# Aydın Sanayi ve Ticaret Merkezi Eylül ayında teslim edilecek
Fiyata yansıması nasıl olur ?