EYYY tahtacı, ufak yatırımcılarla uğraşma,alan benim ve de sana aldıklarımı vermeyecek daha da arttırmayı deneyeceğim.bunu sende tahtayı düşürdükçe göreceksin.
yatırım tavsiyesi degil , tahtacıya mesajımdır
Printable View
EYYY tahtacı, ufak yatırımcılarla uğraşma,alan benim ve de sana aldıklarımı vermeyecek daha da arttırmayı deneyeceğim.bunu sende tahtayı düşürdükçe göreceksin.
yatırım tavsiyesi degil , tahtacıya mesajımdır
ruh çağırır gibi mesaj olmus :)
Arkadaşlar benim anlamadığım bu grubun kağıtları temettü de veriyor, yeri gelince sermaye arttırımı da yapıyor. E busene karını da güzel arttırmış. Hesaplayınca 1.3TL hisse başı temettü verir gibi. Yani ne beklentiyle alıyorsunuz kağıdı ben çözemedim. Gayet güzel firma benim görüşüm. Aşırı fiyatlanırsa bende bi miktar satıp aşağıdan koymayı denerim patron böyle düşünüp ona göre işlem yapıyorsa normal karşılamak gerekli.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Piyasa döviz hedge gelirini görmek istemiyor.. Despec biriktirmeye başladım bu da ilgimi çekmeye başladı.. Basit yalın iş olcak çok arttı son yıllarda ama bana hala ucuz geliyor.. Ama 2015 2016 da temettü vermemesi hoş olmamış
İş basit faaliyet karının dörtte biri kadar hedge geliri var.. Borçluluk güzel çok tahrik ediyor abisini 8 senedir topluyoz bu da daha okuyup dç prof olur mu acaba diyor insan