Bu tur mantikli yatirimlara para harcansin onemli degil zira thy dunya klasmaninda sektorunde sayili firmalardan betona yatirimdan bin kat daha iyidir
Printable View
Dunyanin sayili firmalarindan ama musteri memnuniyeti sifir. Hic deger vermiyorlar.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O 10 milyar doları nereden bulacağız peki. Bütçe ilk 6 ayda 12 milyar dolar açık vermiş . Memur maaş zammı var temmuzda, bayramda emeklilere ikramiye var. Kış 5 ay sonra kapıda enerji alımı var daha.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cnn de Trump ın bazı görüşmeleri şöyle yorumlanmış (Türkiye kast edilmemiş) Trump despotları ve diktatörleri kucakladı bu zirvede.
https://www-m.cnn.com/2019/06/29/pol...www.cnn.com%2F
Bu hukumeti muslif bir tuccar olarak goruyorum bazi seyleri olmazlari sırf yapmis olmak icin yaptigi icin bu raya yapilacak yatirim finansmani dusunmekten en azindan tepenin basina 100bin kisilik camii yapmak kanal istanbul gibi projeleri bir sure unuturlar
Bu arada camii din dusmani gibi sozleri de kabul etmiyorum ihtiyac olan hersey yapilsin gercekten ihtiyacsa
Yuzbin kişilik cami gercekten saçmalık. Kanal istanbul a ne oldu ? Arsa fiyatları yükselmişti felan ???
Uçakları uzun vadeli alacağız sanirim. Odemesi de daha uzun vadeli olur bence.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorumsuz....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e7faf9b052.jpg
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 Nisan 2019 14:51
ABD Başkanı Donald Trump, altı ayda iki ölümcül kazayla gündeme gelerek güvenlik endişelerini tetikleyen Boeing’e ‘ticari imaj değişikliği’ önerisinde bulundu. Trump, özetle “Önce onarın, sonra isim değiştirerek tekrar piyasaya sürün” mesajı verdi.
Sputnik'in aktardığına göre Twitter hesabından bir açıklama yapan ABD Başkanı Trump, “Markalaşma hakkında ne bilirim, belki hiçbir şey (ama başkan oldum!), ancak eğer Boeing’in yerinde olsaydım 737 Max’i onarırdım, bazı harika özellikler eklerdim ve uçağı yeni bir isimle yeniden markalaştırırdım. Hiçbir ürün bu kadar çekmedi. Ama tekrar, ben ne bilirim ki?” ifadelerini kullandı.
Tüccar sarışın bomba bize bunları mı kilitledi acaba?