In 5 years, your #smartphone might be able to read your mind
via @wef
https://twitter.com/FrRonconi/status...61947355189248
Ayva da yok, kaybolalı kaç saat oldu yaw...İsim mi değiştirdi yoksam...:cool:
Printable View
In 5 years, your #smartphone might be able to read your mind
via @wef
https://twitter.com/FrRonconi/status...61947355189248
Ayva da yok, kaybolalı kaç saat oldu yaw...İsim mi değiştirdi yoksam...:cool:
abi,ben uzaylılar kaçırdı diye düşünürken
geçen hafta viopa 3 defa yazdı
alıntı yaptım tabe ama
pek sallamadı...
saglıgı düzelir umarım
yoksa körfezin kapanmasını beklersek
ohooo
dön be aywa özlettin...
Exxon Mobil'e ait sondaj gemisinin 15 Kasım'da (KKTC'nin kuruluş yıldönümü!) çalışmalara başlayacağı açıklanır açıklanmaz Gazze olayları başladı ve Putin planlamada olmamasına rağmen TR'ye geliyor açılış bahanesine...Bu şirket Rockefeller tandanslı...Bu ziboplar kolay kolay kavga etmezler abi ama özellikle Kaşıkçı olayından sonra ciddi rakip oldular bugünlerde...Hatırlarsanız daha ilk gün bu olayın arkasında Putin klikli MOSSAD ekibi olduğunu söylemiştim...Sonuçta CIA'nın (haliyle MOSSAD'ın) yarısı Rothschild'in etkisinde...Ve an itibariyle Erdoğan, Putin, Şi Jinping bunlara daha yakın bir duruş sergiliyorlar...Ha, hepsi de gayet pragmatik liderler ve anında diğer tarafa geçebilme potansiyelleri var bunu da unutmamak lazım...Alıntı:
Paris'te I. Dünya Savaşı'nı sona erdiren ateşkes anlaşmasının 100. yıl dönümü sırasında Avrupalı liderlerin milliyetçilik karşıtı mesajlar vermesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın 'müttefikleri tarafından yalnız bırakıldığı' yönünde yorumlandı.
Buradan bir kaos çıkar mı ya da zamanlama uygun mu onu kestirebilmek zor...Tam da bugünlerde gemisavar füzemiz Atmaca'nın bütün askeri fuarlarda boy boy tanıtımı yapılıyor abi...Diğer konu Rusya anında açıklama yaptı ve Gazze'deki olaylardan İsrail'i sorumlu tuttu...Sondaj yapılması planlanan bölge her ne kadar TR & Kıbrıs münhasır alanı tartışmalı bölgesinde olmasa bile Kıbrıslı Türklerin menfaati ile ilgili çekincelerini defalarca dile getirdi Erdoğan hatta Devlet-i âli...Haliyle bu alanda -en azından şimdilik- gaz çıkarılması kararına kesinkes karşı çıkan Rusya ile aynı doğrultuda olmadığımız net...Ve dahi Hama-Humus-Lazkiye hattını elinde tuttuğu sürece o gazın İdlib-Afrin hattından kolaylıkla geçme planları 'şimdilik' buzdolabında gibi duruyor...Diğer bir alternatif kalıyor bu durumda Kıbrıs-TR üzerinden nakil...Son dönemde KKTC yöneticilerinden gelen subliminal mesajlar ve daha dün açılan 2 ayrı sınır kapısı felan...Durum kontrol altında gibi...
Durum kontrol altında olduğuna göre sondaj çalışmaları başlamadan önce bir kaos oluşması lazım...Mesela Rusya'nın tekrar İdlib'i bombalamaya başlaması gibi sansasyonel bir şey...Satranç tahtası önümde olmayınca olmuyor a.q...Ne yazıyosak tamamen sallamasyon...Eskiler bilir, kürem vardı kırmızı akikten yaptırmıştım...Yusyuvarlak...Oraya bakar bakar yapardım analizlerimi...Rahmetli dedem "senin yıldızın düşük mutlaka kırmızı akik bulundur yanında" dediydi tee fi tarihinde...O gün bugün taşırım yanımda...Sonra sene 2007'de kırıldı o küre, 2 ay sonra kaza geçirdim ve sakat kaldım a.q...Deistim meistim emme inanırım yani, boşuna mı yaratmış kurban olduğum o kadar renkli taşı...
Renk olacak abi, sırf siyah mı olsun ya da beyaz, kırmızı...Düşün her şey kırmızı...Fesuphanallah !...
Olmaz...
Siyah akik tavsiyesi en tehlikelisi...:cool:
Analizi yapan çıksın kasıyo...
Büyük geçmişler olsun Yetkisiz Bey
Sabırlar dilerim
Birleşmiş Milletler Ortadoğu Özel Koordinatörü Mladenov: "Gazze'de artan gerginlik son 24 saatte çok tehlikeli boyutlara ulaştı."
*
Her allan günü minnacık Filistinli çocuklar ölürken sıkıntı yoktu deel mi ?...Ulen bu gavurlar adam olmaz yaw...Batsın bu Dünya abi...
https://www.nytimes.com/2018/11/12/o...elections.htmlAlıntı:
Russia’s meddling in U.S. elections is not a hoax. It’s the culmination of Moscow’s decades-long campaign to tear the west apart, and Americans are now using Russia’s playbook against one another.
Tam okumalık...Ve son yazdıklarımızla gayet uyumlu abi...