Ykb internet bankacılığı ile hisse senedi hesabı açışlışını yaptım. alış emri verdim ilk olacak hayırlısı olsun diyelim. aranıza katılmış oluyorum.ilk alacağım ykb hissesi bu arda.
Printable View
Ykb internet bankacılığı ile hisse senedi hesabı açışlışını yaptım. alış emri verdim ilk olacak hayırlısı olsun diyelim. aranıza katılmış oluyorum.ilk alacağım ykb hissesi bu arda.
büyük devletlerin bu şekilde yaklaşımları ilginç oldu ama fransa dönüş yaptı, sınırlar kapalı. bu arada alman fransız bir tahvil icadı içinde olduğu söyleniyor, bakalın ona nasıl bir para şekline dönecek. Türkiye için 4-5 gün daha izlemek gerekir. Bizde enfekte sayısı henüz çok net değil, avrupaya göre kendimizi çok çok koruduk. yinede temkinli olmak gerekir.
50 dolarda 400 liraya dolar depo, bugün 320-330'a doldu, yine 130 liramızı yediler. petrol 10 dolar olsa 300 liraya gelir depo. bizim ülke petrol üretmiyor ama petrol satışından zengin olacak. Oda haklı alışmamızı istemiyor düşük fiyatlara. Ey adalet yaşıyorsan geri gel, bugün gelmeyeceksin de ne zaman geleceksin.