Bizim ülkede mi? Yarın bir tanıdık kredi isteyecek de kamu dan kredi vermeyecekler yani?
Come on:)
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
ben düşüncelerime genel olarak piyasa üzerinden GARAN baz alarak devam etmek istiyorum. tabii ne sizin düşünceleriniz beni, nede benim düşüncelerim sizi ilgilendirmemeli cızıttırıyoruz işte:) GARAN hatırlanırsa 9.68 altında kalması var, üstünde tutunması var, diye kilit rakam olarak belirlemiştik. ama ben bu 9.77 desteğin kırılmasınında piyasayı anvele edeceğini düşünüyorum. yeter bu kadar.. fazla traşa gerek yok:) iyide traş ederim ama fazla kafa ütülemeyeyim:) hadi rastgele...
sigara gibi burasıda anasını satayım:) tiryakisi oluyor insan. twıtır adresimde var ama hiç hoşlanmadığım için elim yazmaya gitmiyor
demek ki ön yargılı yazdığımız yazıların insanların düşüncelerini etkilediği kesin diyemeyiz ki bu yazdıklarımız hiç kimseyi ilgilendirmez neden bilinmez her kez gibi bende bu topiğin müptelasıyım zararı var mı elbette çok yakın bulup onun dediğinden başkasını göremediğimi şu an gözlerimin önüne geliyor (Not; bu söylediğim olay 15-17 yıl kadar olmuştur)
lütfen daha mantıklı lüzumlu kelimeler yazmaya dikkat edelim ...
ben en çok viop ta olupta teknik analzi e önem vermeyenlerin aceba neye göre alıp sattıklarını merak ediyorum. çok gördüm çünkü gördüm böyle düşünenleri. sen hem kaldıraçlı bir piyasada işlem yaparak para kazanmayı hedefleyeceksin, hemde teknik analiz e inanmayacaksın. o zaman bende düşüncemi söyleyeyim. seni çoktaan tebeşir etmişlerdir... takılıyosun işte spor olsun diye:)
Bu durum birazda global çete ve siyasetle alakalı olabilir mi?
misal BOĞA PİYASASIYLA KAFALARI KARIŞTIRMAK;
Sağlıklı bir BOĞA piyasası içinde birkaç kez üst üste haklı çıktığınız ve artık haklı olarak yenilmez olduğunuzu düşünmek sizin haklılığınızı ispatlamıştır.
Başarınzı hisse senedi seçimindeki yeteneklerinden değil tüm piyasanın yükselmesinden kaynaklandığınıda istem dışı görmüyorsunuz
Viop ile ilgili keyifli bir yayın olmuş
YTD
https://youtu.be/b4N-HHo9oDc