Montella uyuma, oyuncu değişikliği yap, oyuna müdahele et. Takım geriye çok yaslandı.
Printable View
Montella uyuma, oyuncu değişikliği yap, oyuna müdahele et. Takım geriye çok yaslandı.
Göstere göstere gol attılar.. Akıl tutulması yaşıyor kenar yönetimi..
Bu yenilgi Montella'ya yazar.. Yanlış kurgu, yanlış oyun formatı, yanlış oyuncu seçimleri.. İkinci yarı takıma net müdahele gerekirken uyumayı tercih etti, ta ki skor 2-1 olana kadar. Yazık.
Bu Conte'ye sabah akşam söylensek yeridir. Tarihin tozlu sayfalarında kalmış 3-5-2'yi futbolun tekrar gündemine sokmayı becerdiği için. En büyük alıcıları da doğal olarak İtalyanlar.. Montella bizim takım yapımıza uyar mı uymaz mı konusunda yeterince çalışma bile yapmadan 3'lüye geçirdi takımı.. Hem de geçen maçın içerisinde.. Ama 3-7-0 gibi tuhaf bir taktikle.. 4-6-0'ına söylenirken, daha beterini koydu masaya.. 2 duran top golüyle tur atlayınca, aklınca iyi top oynadığımızı ve mantıklı iş yaptığını sandı. Yanlış hesap Berlin'den döndü. Elimizdeki turu Montella'nın uykudan zamanında uyanamaması ile Hollanda'ya vermiş olduk. Adamlar bile bence şaşırdı maçı nasıl çevirdiklerine. Çünkü baskılı oynar görünseler de bariz bir yetenek sorunu var Hollanda'nın. Eski Hollanda futbolundan ve yetenekli oyuncularından eser yok. Biz bu takıma elenmemeliydik.
Daha önce duymuş muydum, hatırlamıyorum, ama kime ait olduğu belli olmayan okkalı bir söze denk geldim:
"Arılar, sineklere balın boktan daha iyi olduğunu açıklamaya çalışmakla vakit kaybetmezler."
Rutin işlemlerimize devam edip açılışta 174,60'tan TUPRS'ları % 0,69 kâr ile satıp tekrar nakite döndük. Compounding'e devam.
Gün içi gelişmeleri izleyeceğiz.
"If you don't know where the liquidity is, then you are the liquidity."
Rutin işlemlerimize devam edip kapanışta 171,70'ten TUPRS alımı yaptık. Sabah ola hayrola.
Yatırım tavsiyesi içermez.