Printable View
ceza verecektim, yetkin yok dedi... :kahkah:
Yok artık :kahkah: https://twitter.com/AhmetParIak/stat...674401792?s=09
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Afiyet olsun, hoşgeldiniz :) Hoşbuldum.:) Hakan çay ısmarlamış, ben bir çay içeyim.:)
CapsLock aç kapa ,hoş geldin. Müzük var mı müzük.
Alıntı: Originally Posted by guneysu ceza verecektim, yetkin yok dedi... :kahkah: Yetkisiz yöneticilere HAYIR.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by hamdido OnReFnİ bu gün fazla mesai yapıyo anlaşılan. :yes: ......... :) Alıntı: Originally Posted by guneysu Bu nicki nasıl aklında tuttun... :kahkah: ben kısaca Ali diyorum ona. ......... :) ________ "Veni, vidi, vici" (Geldim, gördüm, yendim) Julius S. "Veni, vidi, bibi" (Geldim, gördüm, içtim) OnReFnİ :kahkah: :kahkah: Afiyet olsun.
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO "Veni, vidi, bibi" (Geldim, gördüm, içtim) OnReFnİ Afiyet olsun. Bon Dicendum reliquae. Veni. Bonum nox vobis.
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ CapsLock aç kapa ,hoş geldin. Müzük var mı müzük. Hoşbuldum ağabey. Yarım saat evvel, sofraya gelen 10.-cl. rakıyı su sanıp bir dikişte içtim! Müzük işi ilen bilahare ilgileneceğim ... Hele "Eppur si muove" (Ama dünya yine de dönüyor) Galileo amucayı bir annayım :kahkah: