pislik spek bekletiyor......longları yukarı sür......de eşşek gibi alacaksın......:halay:
Printable View
pislik spek bekletiyor......longları yukarı sür......de eşşek gibi alacaksın......:halay:
mesaj 2329 dan devamla
5 lik snyaller xu030 için, sadece al sinyaller,..
sabah açılış gap ına al vermiş,
sat sonrası 13.25 te tekrar al vermiş ve son durumda bu al devam etmekte,
haftayı kapatırken mesaj 2340 ta verdiğim referanslardan yola çıktığımızda
düşüncem daha çok günlük grafikte verdiğim 11766.xx değerini ve alt /üstte 11828.xx değerini korumak isteyecektir,..
bu bölgeyi aşağı geçerse benim daha sağlam gördüğüm 11494.xx seviyesi,...
zamnda 2 hafta daha short demiştim(önümüzdeki hafta ve ondan bir sonraki hafta),
sonrası 9 hafta longa bağlanacaktı,..
dolaysıyla bu bölgede henüz longa bağlanmadan biraz daha oyalanabilir düşüncesi bende hakim,
tersi olsaydı Moodys aldığı gazla basar giderdi diye düşündüm,...bu olmadı (çünkü görünümü değiştirmedi, sabit bıraktı) ve 11828.xx se doğru dönüş yaşandı,..
SP de de bir gevşeme oldu ki zaman analizlerim zaten SP den,...ana kasadan,..orasıda sanırım FED faizlerini bekler,..POWEL efendiyi, ne diyecek diye,...Eylülde hemen hemen herkes hem fikir, ancak son büyüme verisi güçlü gelmiş yine,..:)
ftom gidiyeeaah... bizimki neden gitmiyor ? :drunk:
üstüne birde aşağı geliyeah
Muhteremim Saati geliyor şapkadan ne çıkarsa artık
muhtemelen yatay 10860-70 ler gibi kapatacak
şişi kebabı yakmadan
Matriks Haber
@MatriksHaber
·
12sn
ABD'de kişisel gelirler Haziran'da aylık: %+0.2 (Beklenti: %+0.4 Önceki: % +0.5)
ABD'de reel kişisel harcamalar Haziran'da: %+0.2 ( Önceki: %+0.3)
ABD'de çekirdek PCE fiyat endeksi Haziran'da aylık: %+0.2 (Beklenti:%+0.1 Önceki: %+0.1)
bu hafta yı referans değerlerimden baskıda kapatır bence, mesaj 2340
haftaya biraz daha aşağılara bakar gibime geliyor, 11494.xx e doğru,
FED Meeting 30-31 temmuzda,
Moodys sonrası içerde artık hiç bir şey yok dışarı bakacak,..bu da oyalanmayı gerektiriyor,...oyalayacak tek olaysa FED Meeting,
oradada bir şey çıkmaz ama işte oyalanmak gerekiyor,..