2018 - 3 aylık kar gelmeden önce hissede olmak mantıklı 550 binden 8-10 milyona çıkartmış olsa karı uçar kağıt YTD
Printable View
2018 - 3 aylık kar gelmeden önce hissede olmak mantıklı 550 binden 8-10 milyona çıkartmış olsa karı uçar kağıt YTD
9 aylık 2016 da 36 milyon kar açıklamış
12 aylık 2016 da 35 milyon kar açıklamış
geçen sene son çeyrekte zarar etmiş.
ne dersiniz bu sende son çeyrekte zarar mı açıklar? ondan mı düşüyor hisse acaba, fikri olan var mı?
YTD.
Ondan düşüyor...ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kütahya ihracat verileri olumlu, yurtiçi satışlarda genel olarak bir sorun olduğunu gösteren bir delil yok. Geçen sene son çeyrek zararını iyi incelerseniz yönetim giderinin beklenenden yüksek olduğunu görürsünüz. Üstelik o çeyrekte bir seferlik vergi ödemeleri ve kar etkileyen daha birçok olumsuz etken vardı. 2017 son çeyrekte zarar beklemiyorum. Ancak burada defalarca başka arkadaşlar sebeplerini yazdı, kutpo'da patrona güven yok. Her çeyrek beklenmedik bir olumsuz haber gelebilir. Geçmişte; reklam harcaması, yönetim gideri, vergi mutabakatı vs. şeklinde süprizler olduğu için insanlar tedirgin. Şu anda yaşadığımız düşüş bu sebeple olabilir, ancak ben hisseye çok güveniyorum ve özellikle 2018 1. çeyrek sonuçları ile birlikte çok olumlu bir noktaya ulaşacağını düşünüyorum. İnşallah yanılmam.
ytd değildir.
Şu bilanço gelsede bizde mallansak biraz daha. Bu hafta gözüm üzerinizde olacak FAKİR....
Ya başkan geçen sene rekormb diye biri vardı. Her gün bebeler gibi ağlardı))) bu hissenin sayfasının müdavimi eksik olmuyor hey maşallah.
Bak temel analiz şu bu hepsini geçtim. Şunlara bir cevap verirmisin.
Ayrıca genel kurula katılacak kütahyada şehzadeler şehrinde ikamet eden elinde hissesi olan bir arkadaş Allah rızası için bu sorularımı genel kurulda sorabilir mi?
1. Her yıl , yıllık olarak ara dönemler hariç yılsonu iyi ya da kötü kar edipte, defter değerinin altında olan 10-15 borsa şirketinden biri olduğunu yöneticiler tarafından bilinmektemidir?
7.1 tl civarı defter değeri var. Biliyorlar ise hisseleri çöp fiyattan işlem gördüğü için ne gibi planları vardır?
2. Borsada işlem görüpte bu yıl ortalama attım gitti diyelim ölü 25 milyon kar geldi,( beklentim 35-40 arası) özsermayesi 300 milyon Tl olacak.
Sermayesi 39 milyon olan 8 kata yakın büyük özsermayesi olan ve fakat borsa-piyasa değeri olarak 260 milyon tl ile
özsermayesinin altında piyasa değeri işlem gören her yıl düzenli kar getiren başka bir şirket olmadığını bilmektemidirler?
https://www.sabah.com.tr/piyasa/hisse-senetleri/kutpo
Biliyorlar ise borsa kotunda kalarak neyi amaçlamaktadırlar?
3. Özsermayesi 278 milyon tl olan piyasa değeri 260 milyon tl olan her yıl ortalama 25-35 m. arası kar getiren bu şirketi-fabrikayı şu an ki piyasa değeri olan 260 milyon tl yi cash para laaap diye masanın üstüne koyan birine satarlar mı? Ki , boğazda yeniköyde normal orta halli bir yalı fiyatı 160 milyon tl iken...
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...71599467/detay
4. Tüm bu çöp fiyatlamalara razı gelmeye devam mı edecekler? Yoksa borsa kotundan çıkma niyetleri varmıdır?
----///
Yani değerler ortada. Borsada dursa ne fayda durmasa ne fayda. Şimdi bunları burda yazan yıllardır bekleyen zararda ki ky mi suçludur? Bu suni fiyatlamayı yapanlar ya da göz yumanlar mı? Manipülasyonu kim yapıyor cevap ver bakalım. Uzun burunlu kardeş.
He bu hissenin kazığını yemiş biri olarak çıtır lotum var. Boşta param pusuda bekliyorum. Bu çeyrek zarar gelmezse yüklenirim. Ben de o yüzden burda arada bakar yazarım. Lakin bu fiyatlamaya soyguna da vicdanım el vermiyor. Geçen sene son çeyrek zarar gelmezse bu hisse şu an ölü 20 tl idi. Gel gör ne hikmetse son çeyrek zarar geldi vesselam.
Yatırım tavsiyesi değildir.
ASLAN
Bilançolarda alavere dalavere yapmazlar ise bu hisseyi kar ettiği sürece hak ettiği yere Eşşek gibi getirecekler..
Bilançoyu görelim sonrasına bakacağız..