Originally Posted by
BJK Coccinella
Abi fenomen olur mu bilmiyorum ama o seçtiğimiz hissede bir gün bir kısım arkadaş kaybederse bunun hesabını nasıl vereceğimiz yükünü daha şimdiden hissetmeye başladım bile. Dediğim gibi sistem % 100 mekanik değil en son Görsel Analizden geçtiği için hataya açık. Yukarıdaki duruma dönmek istiyorum.
Çeşitli platformlarda sistemini yayınlayan arkadaşlar var, görüyoruz, biliyoruz, ya da duyuyoruz. Bu sistemin de bir zaman gelince çökeceğini bile bile bu işe giriştim. Belki tespit ettiğimiz sizin ya da benim puanladığım hisseler şu an için kazandırıyor ya da başarılı gibi görünüyor olabilir. Ama ileride çok daha fazla rağbetle hisselere giriş olursa alacağımız sonuçların başarısının düşeceğini ya da kaybettireceğini düşünmekteyim. Düşünün tespit ettiğimiz hisseyi çok sayıda (sayı vermek istemiyorum) arkadaş trade etmeye kalkarsa çarşının karışacağı kesin. Benim yegane korkum bu. Bu potansiyel oluşursa eninde sonunda başımıza gelecek olan da bu...
Kendi adıma şu ana kadar bir şikayet ya da olumsuz bir geri dönüş almadım. Böyle devam ettiği sürece sıkıntı yok. İnşallah sistem sonucu diye birilerinin ekmeğine yağ sürmeyiz. Bazı sosyal medyada hesap sahibi kişilerin şu veya bu şekilde hisse pazarladıklarına dair dedikodulara rastlıyoruz. Dedim ya başımıza inşallah böyle bir iş gelmez...