-
Bu foruma pek yazasım gelmiyor içimden artık ama Sn Thunderbolt sizin yazdiginizi görünce bir grafik te ben atayım dedim:)
Şuana kadar tek lot satmadım.Satarsam da uzun vade lot sayımı artırabilmek amaçlı yapmayı denerim ancak bu tahta ustten satayım alttan alayım dusuncesi için çok zor bir tahta bunun da farkındayım.Lot sayımı artirayim derken arkasından da baktirabilir.Daha öncede belirtmiştim belki borsadaki en zorlu tahta sıralamasında ilk 3 girer cinsten..
Eklediğim grafikler TL de uzun süredir bu forumda paylasmis olduğum haftalık düşen trend kanal güncel görünümü..
**İlk grafik LOG olarak
**İkinci grafik LINEER olarak
LOG olarak kanalın üzerinde seyrediyor.LIN olarak henüz kırmadı ama bu fonet ne yapacagi hic belli olmaz.Kırar gibi yapıp geri çekilip biraz dinlenebilir veya kırıp yoluna devam da edebilir.
Artık kanalın alt bandıni değil üst ve orta band güncel değerlerini paylastim.Eger bir geri çekilme olursa bu aralıkta oyalanabilecegini düşünüyorum.
Tırımırı 14 lu seviyelerde devralmisti.Bence uzun vade olarak bakan için daha yolun başında ama kısa vadede her bir hareketi çekebilir..
Babam bu hayatın 2 sifresi var der hep.
Birincisi SABIR İkincisi ŞÜKÜR..
Sabredip elinde bulunduran herkese bereketli kazançlar dilerim.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7f04f9c47f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e6a963cdfd.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
-
Doğru bildiğimi yazmaya devam ederim sayın eagle24
Evet sabır ve şükür önemli haklısınız
Bir de her şerde bir hayır var demek gerekir
10 tl 15 den alıp dabredemeyip satan için şer
Ama 10 Tlden alan için hayır olmuş görünüyor
Java matriks göremediğim için tam bir şey diyemiyorum ama sanki bu yükselişte haftalıkda momentum iyi gibi
Bakalım bu momentum duvarı yıkmaya yetecekimi
Hemen olmaz belki de vura vura kırar inşallah
Tırı mırı ocak ayında yazmıştım bazıları hatırlar
Önce çok üzer çok döver ama ayakta kalanı da sevindirir demiştim
Nasipten ötesi yok
Nasibimizde varsa yeriz inşallah
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
-
1 hafta da %35 kar. Benden bu kadar. Geride kalanlara bol kazançlar...
-
Tavanın bir kademe altından yüzde 7.5 eksiye ne denir ne yapilir bilemedim . Olan hep bizim gibi yatırımcılara oluyor
-
Ceza verdirmeye çalışıyorlar
Haftaya bir ceza gelir gibi
Yalnız insanın aklını alıyorlar işlem hacmiyle
Yön kesinllkle tahmin ettirmiyorlar
Allah ömür verirse vaktimiz çok
10 tl lerden giren için iyi kar bıraktı
Tabanmış
Tavanmış
Beni ilgilendirmiyor o yüzden
-
İzlerken başım döndü:)
Önce sabah +6 sonra -6 sonra +9 sonra -7 şimdi de +0 larda..
Zor tahta ama biz de zoru seviyoruz:)
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
-
245m hacim oldu tahtada bir günde . Rekor olabilir sanırım . Açığa satış ve kredili işlem yasağı geldi . Böyle giderse brüt takasta gelir herhalde. Ben en çok takası merak ediyorum bugün satılan mal kimindi?
-
Olağanüstü genel kutul kararı almışlar
6 ve 10 ncu maddeler
10 ilginç
https://i.hizliresim.com/bd30z5c.png
Arkasındaki sebep ne olabilir ki
Bu kararı 6 için mi aldılar 10 için mi
6
A ve B grubu paylardaki 0.22 lik fark