Printable View
Alıntı: Originally Posted by hectoral Seninle tam ters indikatörüz. Benim yarısını boşaltma yerim dün 19.70 ler ustuydu. Simdi yerine koysammi diye düşünüyorum.[emoji846] Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Zaten yarısını da 19,50-99 arası vermiştim
Alıntı: Originally Posted by CahilCuhela https://i.hizliresim.com/NLM29L.png Sakin olmakta faydar var :) Sakiniz dostum [emoji12] Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by ibagatir Ben yarısını boşaltacam buralardan , Alıntı: Originally Posted by ibagatir Zaten yarısını da 19,50-99 arası vermiştim ii kaldı yüzde 25 ver gitsin onuda boşuna speği uğraştırmaaaa :)))))
Şu forumda CahilCuhela kardeşimizin emeği büyük gerçekten bence , sana dostum 👏👏👏👏👏, bence herkes te bir teşekkür borçlu ona
Alıntı: Originally Posted by akrep4401 ii kaldı yüzde 25 ver gitsin onuda boşuna speği uğraştırmaaaa :))))) Uğraşsın karaktersiz namussuz spek 😂
Alıntı: Originally Posted by ibagatir Şu forumda CahilCuhela kardeşimizin emeği büyük gerçekten bence , sana dostum , bence herkes te bir teşekkür borçlu ona Teşekkür ederim :) Birilerine faydalı olabildiysem ne mutlu bana
Alıntı: Originally Posted by CahilCuhela Teşekkür ederim :) Birilerine faydalı olabildiysem ne mutlu bana Aynen ya. Yolun İst havalimanina duserse çayımı corbami iç [emoji6] Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by hectoral Aynen ya. Yolun İst havalimanina duserse çayımı corbami iç [emoji6] Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Şimdi mi söylenir bu :dvr: :dvr: 2 gün önce oradaydım :)