Ahhh Altınortam ahhh...
Bide buradan diyeyim dedim sana
Printable View
Karı gördün mü memedabi? Garan i tokatlar diyordum ama 2 3 çeyrek sürecek herhalde, sonra tok tok tokatlar garan i. Hey yavrum hey. Bereket enerji batıkmış. Olabilir saygı duyarım. 3 fk 3 3 3 ve beklenen fk 2; 2 tane bereket daha batsın gene bir şey olmaz koç diyoruz ya. Ki batmayacak o da görün.
Bakalım bunu kaldıracak para badem, katar sporlar, saz arkadaşları, necip milletimiz, yabancı vurkac fonları vb... birilerinden çıkacak mı. Çıkmayıp basar mi basar abi bilanço her şey değil burası borsa.
Neyse abi. Bankalar riskli şimdi. Şey etmen 8 lirada ben yazcam alım fırsatı diye ordan şey ederiz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 Ekim
30 agustos..
Bendeki sistem Kasım ayı barının rengi kırmızı diyor...2022 rallisinden önce son bir düzeltme daha bekliyorum....Kasım ayında dünya borsaları genelinde bir düzeltme beklentim var...Özellikle ABD borsaların düzeltmesi şiddetli olacağını düşünyorum....
Ekim ayındaki dolar tahminimz doğru çıkmadı..hakem şike yaptı..hakkımızı yedi..
Bu haftanın seyri için positivim...Ama Gelecek Hafta titreme ve sallantıların başlıyacağını tahmin ediyorum..
Yatırım Tavsiyesi Değildir..
Hehehehe :)