tabanda aktifte 1.32m lot bekliyor satista
Printable View
tabanda aktifte 1.32m lot bekliyor satista
Haber gönderin **..... geri alım yok, cfs diye socara aliyevin gızlarına pere çok, bugün destek olmayacaksınızda ne zaman destek olacaksınız ibişler...
MERSİN SILIFKE YEŞİLOVACIK İLAVE İSKELE ve DOLGU ALANI Yeşil Ovacık Liman İşletmeleri A.Ş. Kıyı Kıyı-dolgu Projeleri IDK 21.12.2021
MERSİN ili SILIFKE ilçesi sınırları içerisinde Yeşil Ovacık Liman İşletmeleri A.Ş. tarafından yapılması planlanan YEŞİLOVACIK İLAVE İSKELE ve DOLGU ALANI projesi ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporu, ÇED Yönetmeliği'nin 11. maddesi kapsamında Bakanlığımıza sunulmuş olup, inceleme değerlendirme süreci başlamıştır. Proje ile ilgili olarak 14/01/2022 tarihinde İDK toplantısı gerçekleştirilecektir. Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu https://eced-duyuru.csb.gov.tr/eced-...uyurular.xhtml adresinde yer almaktadır. ÇED Raporu ilgililere ve kamuoyuna duyurulur.
TAŞUCU LİMANINDAKİ NİYET BELLİ BUNU ARAŞTIRMAK LAZIM...:drunk:
Ortak 480 Milyon dolarda almayan adam 640 da mi alir 400 altina inse alir anca bu haysiyetsiz surusu . Bunlar halka milleti soymak icin acmis dinazor patronlari olmeden kizlarina Miras tarzi paraya cevirsinler sirketi diye . Berker kizlari tikirinda, foslayanin kizi amerikada , diger Gigininkiler de sanat sepette iste icerisi de ciftlik olmus herkes birinin adami skndd mi olur kimsenin hisse fiyati . Alacaklarini almislar . Hata bizde bu haysiyetsizlerden cok sey bekliyoruz , umut ediyoruz
Bayram ortak taban ya bugün takas atanda olmaz. kim aldı kim sattı görüyorsan sana zahmet bi yazsan...:drunk:
Piyasa Dengeye oturunca yine Kucuk kagitlar gider , bunlar da bilanco oncesi sonrasi ufak tefek milleti dudukleme hareketi yapar gecer . Bu yonetimden bu patronlardan bi beklentim yok sabah keske -2/3 ken bosaltabilseydim Yarin da tabaniz istedikleri banta 500 kusurlu milyonlara cekip oturturlar iste . Artmis fiyatlar enflasyon da cebimize kar kalir sonunda . Kimse kusura bakmasin bugunku hareketten bagimsiz soyluyorum bu sirketten bi cacik olmaz Dolar bazinda zararimi cikarttigim gun turk borsasindan alirim pilimi pirtimi giderim , yatirim falan yapilmaz bu ulkenin sirketlerine hirsiz patronlarina