Egeen öncülük yapıyor bedelsizlere …
Çok diri duruyor endekse karşı ,
Aralık ayında bir bedelsiz patlatsa ne güzel olur 👍🏻
Printable View
Egeen öncülük yapıyor bedelsizlere …
Çok diri duruyor endekse karşı ,
Aralık ayında bir bedelsiz patlatsa ne güzel olur 👍🏻
Bilinçli bir şekilde buralarda tutuyorlar!
Var sevgili Cevdet dostum şu halka arzlardan yeni gelen bir kaç tane varki yeme yanında yat şimdilik bankof kiskacindalar birazcık incelemek yetiyor baya da hoşuma gitti hem cücük hem takaslarda henüz toparlanmamis ruzgara göre savruluyorlar hele şu üçlüyü bı yavrulatalim benim portfoyumde cogalacaklar
Sevgili Tigler niyeti varsa yil bitmeden yapar ama yok inadim devam eder derse diyecek bir sey yok!Avro ve Dolar bu sekilde faizler yuzde 50 oldugu surece iyice sermayesi eriyecek bu sirketlerin yazik ediyorlar kendilerine!Tesviklerden yararlanma sartlarina sermayesi belli bir rakam olmasi sarti gelmeli!
Halı silkeler gibi ne çırptılar, toz duman oldu her taraf. Umarım dünkü hareket kedi falan değildir de bitmiştir artık. Bu enflasyonist ortamda rakamların anlamı kalmamaya başladı. Geçen zaman sermayeden yiyor
pala emmi,
şu endeksi 7318'e bir değdir (bugünlük rakam), sen de rahatla biz de rahatlayalım.
her gün her gün bu ne işkence yaaa :vk:
Endeksi fena çırptılar, çoğu hisse sağlam düzeltme yedi ama nazar değmesin bizim 3 silahşörler tarihi zirvelerde oynuyor. Dün bizimki biraz asi takıldı ama daha çok yolumuz var gibi. Herkese bol kazançlar dilerim. YTD
Erken yorum yapmışım.
Dün herkes dağılırken bizimkiler sağlam duruyor gibiydi; bugün endeks toparlıyor, bizimkiler dağıttı kendini... Tam psikopat haller... buradan para kazanacaksak da kolay olmayacak.. o belli