Printable View
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Bon Dicendum reliquae. Veni. Bonum nox vobis. Fransızca parçalıyor ahali, umarım ''SİTTİN SENE'' demiyorlardır! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Fransızca parçalıyor ahali, umarım ''SİTTİN SENE'' demiyorlardır! :kahkah: Latince.. Fransızca değil.. :) Kalanlara afiyet olsun. Ben gittim. İyi geceler. diyor. :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Bon Dicendum reliquae. Veni. Bonum nox vobis. Afiyet olsun efendim. Ben de yeni geldim. Size de iyi geceler dilerim. Bana bu gafa ile tercüme de yaptırdınız ya :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Afiyet olsun efendim. Ben de yeni geldim. Size de iyi geceler dilerim. Bana bu gafa ile tercüme de yaptırdınız ya :kahkah: Hadi Gittim....
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Hadi Gittim.... Efendim; ben de yeni geldim. Arzda mı bi yannışlık oluyor acep :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Hoşbuldum ağabey. Yarım saat evvel, sofraya gelen 10.-cl. rakıyı su sanıp bir dikişte içtim! Müzük işi ilen bilahare ilgileneceğim ... Hele "Eppur si muove" (Ama dünya yine de dönüyor) Galileo amucayı bir annayım :kahkah: Amatör Alman İlyada'yı okuyup hazineyi götürmüş,kalan bir şeyler var mıdır diye kitaba bissürrü para verdim.:kahkah:,müzüğü bıraktım.
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Latince.. Fransızca değil.. :) Kalanlara afiyet olsun. Ben gittim. İyi geceler. diyor. :oleyo: Ve Reha GAYA, mars oluyor! :kahkah: Gomünist darbeciler, efendi gibim yazsanız da, sağlamca geyderelim! :kahkah:
Yavaş yavaş etrafı toparlayıp biraz hava alıp yatayim.. sabah erken işler var..Hayırlı geceler , afiyet olsun herkese :)