%68 enflasyona yüzde %45 faiz veriyorlar aslında reel olarak baya eksideler..artık faizde geri adım atamazlar dolar zaten baskıda onun artması tekrar enflasyon demek sarmala girdiklerinin farkındalar ama kendi düşen ağlamaz..
Printable View
Dzm yi usdyle alıyoruz sanıyorum. Dövizin artışından olumlu etkilenecek tl olarak alabileceğimiz fonlar var mı?( Nitelikli yatırımcı olmadan)
Başkan yardımcısı Fatih Karahan atanacakmış bu gece.
Pazartesi sabah ortalık durulmuş olur.
PaZartesi yüklü dolar alacaktım fonlar için fazla artmasa bari..
valla o kesimin devletin bekası için gerekirse ahlakı etiği hiçe sayarız şeklinde bir temel felsefesi olduğu doğru(tabi devletin bekası derken kendi bekaları) ama faizle o şekilde savaşmak için artık zeka kavramının içinden geçmiş olmaları gerekir yani: ) gerçi bunca olandan sonra ona da şaşırmam.
Sebati V2 loading...
Alabildiğim kadar yerli hisse fonlarından alacağım. İnşallah borsa düşüşle başlar haftaya.
Tarihi bir ralli başlangıcındayız.
Bu defa gözünden mi ışık saçar birisi yoksa dübürden mi farketmez. Ama ralli olma ihtimalini çok yüksek görüyorum. Pazartesi ne ve ne yok alım gireceğim beğendiğim hisse fonlarına.
Evet banka yeterli döviz hesabı ekle fon alışta dövizi seç mesela DZM 1.362856 usd çıkıyor..aracı kurum için döviz hesabı açmak için uğraşmadım..