dolar yükselirken hala faizin düşmesini bekleyen ekonomister var..pes doğrusu.
Printable View
dolar yükselirken hala faizin düşmesini bekleyen ekonomister var..pes doğrusu.
http://www.paramedya.com/mobil/ara/b...ge%C3%A7irdi/0 .......YKB ile tüm ilişkimi bitircem...soygun büyük vatandaşa Kredı , Kredı kartı sigorta satmak için her turlu Alavere dalavere yapıyorlar...bnka mudurkerı prım için yurtdışı gezıler için yapmadıkları baskı yok çalışanlara...Allah'ınızdan bulun...Modern kolelige hayır diyorum ve bu tarz etık olmayan calışma prensıbı olan bankalarla çalışmayacağım...Ytd
İnsan hayatının yanında oranın ne önemi var... Haftaya her gün yerli ybnc bnk oranı paylaşayım...cezam olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sadece YKB olduğunu mu düşünüyorsunuz ?
bunların ağababası Akbanktır, Akbank şube çalışanlarına resmen afro amerikan bir köle gibi davranır,
bunların bide kankası var Garanti onunda hiçbir şube çalışanı mutlu değildir ama dedim ya bunların en sadisti Akbanktır.
hani sabancı diyoruz, sakıp ağa diyoruz seviyoruz ya, Akbank şubelerine gidince dikkat edin, şube personeli hitler zulmü gören savaş köleleri gibidir.
Şu an akbank %20 faiz verse kesinlikle gitmem, zorunda olmadıkça asla çalışmam, çalışan birisi varsada caydırmak için elimden geleni yaparım, akbank modern modern köleliğin, zulmün temsilcisidir.
yatırım ve hayat tavsiyedir.
FibaBanka temdit %14.15 TL.
bu arada hergün azar azar sattığım dolar$ larla fiziksel külçe gümüş alıyorum.
dolar$ ın bir kışlık bir kuşluk vakti kaldı. en geç 2017 sonunda ipini çekerler.
yeni para birimi geliyor. IMFCoin
IMF merkezini ÇİN e taşımayı planlıyormuş! IMF yeni dünya merkez bankası olacak. Tüm yerel MB lerin yerini almayı planlıyor.