Teşekkürler sayın mahulli.
Printable View
1-Giden stok 328 milyon. Geldi denilen stok 22 milyon. Anlaşılmaz bir durum. Nasıl olmuş da stok gelmiş pardon??
2- Müjdatı kapının önüne koymaya çağrı korkusu sardı da MKU kabul etmedi. Sen kendine alaydın a grubunu. Tek başına almaya korktun, Murat ile paylaşaydın. Hadi ikimizin de maçası yemedi de. İzmirli Adanalı ve bilmem nereli tanıdık yatırımcılarla koyaydın kapı önüne. Apsuva ile koyaydın. Yani bölüşsenizdi madem risksiz idi durum.
3- Adam önce gengayrimenkul ve bir bayilik vereyim. Sonra bayilik vereyim gengayrimenkulu vermem. Sonra size hiç bir b..k vermem demedi mi?
Hikaye bunlar. Müjdat resmen t.ş..k geçti. Biz yemedik. Yiyenler üstüne sandoviç yedi. (Sandöviç iddiası da sayın Mahullinin iddiasıdır)
Stoklar kaleminde görünen 22 milyon da tam anlamıyla stok değil. Verilen sipariş avansları. Yani hüpletilen (mal olarak-sac-motor-alternatör-pano-kablo-civata-boya) 328 milyon olup, fabrikanın bir liralık civatası bile yok!! Başarı var ortada. O da Müjdat'a ait. Nasıl yuttun mübarek onca parayı. Ben şahsen 328 milyon damla su olsa, ömür boyu yutamam. :(
ELİNİZDEKİ DAVA DİLEKÇESİNİ GERİ ÇEKMEK GEREKİYORDU.....herkese hava attığın ve herkesten sakladığın dilekçeyi.......
ya herkesle anlaşılacak, ya da anlaşılmayacaktı.....siz , gidip, ÇEVİKLER LAFINI ORTAYA ATINCA DA, HER ŞEY HAVADA KALDI....mesut abiciğinin adına konuştuğun için siz diyorum.......
YOKSA SİZİ KİM SİKLER DE, A GRUBU PAYINI VERİR Dİ........DAVA OLMADAN, SİZİ BİZİ KİM SİKLERDİ......AMA ARTIK, Bİ BOKA YARAMAZ O DAVA...TEK BAŞINA ANLAŞAMAZSINIZ GİDİP TE..........
Evet slmlar, Ünal bey balmu nun dediği gibi hisse pazarlama söz konusu değildir.. Benim vakıf olabildiğim kadarı ile jeneratör ün iflas davasından güçlenerek çıkacağı gerçeğidir. Fakat jeneratör ün güçlenerek çıkması, gen yatırıma olumlu mu yansır, olumsuzmu yansır... Işte bence en belirsiz olan budur. Dolayısı ile, satmayın dedim, olumlu yansırsa sattığında maddi kaybın yanı sıra büyük moral kaybı oluşur... Tezgah altı al demem mümkün değil, çünkü alır alır dahada alırsın, sonra Her şey ters gider, daha fazla maddi kayıplara uğrar yatırımcı... Son tahlil de inancım jeneratör kurtulur... Ancak gen yatırıma, yansırmı, yansırsa nasıl yansır... Geleceğe dönük sadece umut taşırız... Eminim. Sn.Uslunun bile kesin hatlarıyla belirlenmiş... Tüm parametreler i hesapları mış bir gelecek perspektif i yoktur.. Kervan yolda dizilir... Yaklaşım ı ile hareket edecektir slmlar