güven yok çok doğru..
Printable View
Ortak bunları seçme getirmişler bu şirketin başına vasıflı yönetici yok hepsi siyasi cbaşkanının bu dönen dolaplardan haberinin olduğunu sanmıyorum ama sesimizide duyuramıyoruz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortak yaşanmış gerçek olay....eski çimentocuyum yaklaşık 8 yıl yabancı çimento şirketinde çalıştım....yönetim değişti biz ayrılmak zorunda kaldık şirket küçüldü eleman çıkardı....sonuçta çıkanlardan biri güvenlik amiri lise mezunu bir arkadaşımızdı...işten çıktıktan sonra il özel idaresinde memur oldu....geçende tayin oldu şehir içinde....neresi dedim ilçe il özel idaresi müdürü olmuş...durum bu...bende hacettepe mezunu tecrübeli mühendis müşavir firmada çalışıyorum..kısmetse çimetoya tekrar döneceğim.yabancı dil var ilk ve son çalıştığım firma yabancı ama durum bu....biz boşuna hak ederek bir yerlere gelmeye çalışmışız diye kendime söyledim....bu dediğim arkadaş mühendis çalıştıracak...fabrikada mühendislerin emrinde gezerdi ama devlette müdür oldu...bu arkadaşın bir özelliği var ağzından allah kelimesi eksik olmuyor ama haketmeyerek bir yere gelmenin sanırım allah katında bir suçu yok diye düşünüyor...bizde allaha şükür inanıyoruz allaha ama iki lafımızdan birinde allah geçmiyor tek kaybımız bu sanırım...
Ortak rabbim bize helalinden kazanç helalinden yaşam nasip etsin dilinde allah kalbinde dünya sevgisi olanlardan eylemesin sabır ortak mutlaka hakettiğin yere gelirsin bu donanımla anlattığın durum aslında sadece gübretaş değil ülkeninde bir özeti gibi
ortak teşvik paketinde gübretaş olmaması çok ilginç...siirt maden var gübretaş yok...gübre sektörü en çok cari açığa sebep olan sektör...bu açıklanan teşvik paketi çok büyük ama derde deva olacağını düşünmüyorum....en basiti vesteli takip edelim bakalım ne yapacak...3-5 yıl içinde..telefon dediler olmadı,insansız hava aracı dediler olmadı şimdi elektrikli araç diyorlar bakalım ne çıkacak...hiç vestel akıllı telefon alan gördünüz mü ben hiç görmedim...etrafımda kim varsa ya samsung ya apple.....millet kaliteye bakıyor...
Ortak vestel olayı tahminimce askeri projeler ve yerli araba için üretilecek pil ile alakalı diye düşünüyorum gübretaş a gelince sanki gözden çıkarılmış hükümet tarafından böyle saçma iş olurmu bir ülkenin en stratejik sektörü askeriyeden sonra gıdadır ama anlıyamadığım birşeyler dönüyor zannımca gübretaş aradan çıkarılacak cengiz ön plana çıkacak
ortak gübretaş demek tarım kredi demek ...tarım kredi gübretaşı satarsa sizin demenize göre tarım kredi diye birşey kalmaz...çok küçük düşünüyorsunuz...bu gübreyi cengiz satsa ne olur tarım kredi satsa ne olur....tarım kredi bayi ağı daha geniş...tarım kredi olmasa gübretaş neyi nereye satar...