Sayın koçari devlet ilaçtan da para almıyor ama eczacılara parasını ödüyor. Aşıdan para almayacak ama dağıtım yapana ve üretene hakkını verecektir. K.Y.T.D.
Printable View
İki ihtimal var spekin elinde mal bitti onun için günü tradeyle dolduruyor. Yada tam bir düzeltme yaptı yeniden oyuna başlıyor..
Dua edelimde ikincisi olsun. Yoksa kötü olur.
Reel amaç ne diyorsunuz.. reel amaç ilaç dağıtmak. Corona ile direkt ilgisi varmı bilmem ama dolaylı olarak ek gereksinimler olarak olur.
Spekin dediği olur deyince sözde gerçek yatırımcılar ki sizde dahilsiniz galiba bana tepki gösteriliyor. Buyurun işte olay gözümüzün önünde..
Ne aşısı ya..şu an PANDEMİ yaşanıyor hertürlü ilacın rgereksimi var..firma dağıtım yapıyor öyle böyle bilanço beklentisi var aşıya odaklanmak akıl işi deği ..
Olursa da bonus olur o ayrı..şerefli sipek bunu kullanıyor
İşte her türlü spek ve onunla birlikte hareket edebilenler kazanıyor. Evet yapacagını yapmış yine yüksek bir yerdede tutuyor. Niye, yüksek fiyatta doldur boşalt yapmak için.
Aynı olay benzer çoğu kağıtta var. Mesela ben Burva yı hiç satmasaydım rtalb dı, sarky dı selec ti küllü büyük zarar etmezdim. !
Zaten yıllıkta 3 kattan daha az giden bir hisse yok. Borsa da beklenti satın alınır. İnşallah selek bu aşı olayında hakkını alır. Bu ortamda yıllık sermayesi kadar kar ediyor. Bu fiyatların fazlasını zaten hak ediyor. Birde aşı beklentisi var. Bu benim şahsi fikrim. K.Y.T.D.