Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Hayırlı olsun yakında size geçeceğim haberiniz olsun. Bende enflasyon korumalı hesap yok :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bende enflasyon korumalı hesap yok :) Olsun 24.10'a geliyorum.3 ay. 1 hafta düşmesin bekleyin ama.
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bende enflasyon korumalı hesap yok :) Syn mustafa sizde bir odeo bank havasi var
Alıntı: Originally Posted by myfinans Olsun 24.10'a geliyorum.3 ay. 1 hafta düşmesin bekleyin ama. Ustad asil sir perdesi sizde sanki enson bankaci siz cikacaksiniz 😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad sizinle alakali degil sakin yanlis anlamayin ama sanalda kendimi desifre etmeyi istemiyorum.syg Yoksa ışık Ökte ile mi konuşuyoruz burada :kmk: :kmk:
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad asil sir perdesi sizde sanki enson bankaci siz cikacaksiniz Ne bankası cafede ayak işleriyle ilgileniyorum işte.:)
Alıntı: Originally Posted by aydinc Yoksa ışık Ökte ile mi konuşuyoruz burada :kmk: :kmk: Yok ustadim ne haddimize Biz sizlerden ogreniyoruz Ekonomi bilgim sifirdir Hisle hareket ederim.syg
Webster Değişken fonlara ne dersin üstat