Üstadım, 23 Mayıs dibinden bugüne endeksteki değişimi lütfen hesaba katalım. İçeriğinde hisse yoğun fonların (özellikle banka ağırlıklı olanların) büyük çoğunluğu oldukça güzel getiri sağladı. Mesela ADP'nin getirisi an itibariyle % 35. :)
Printable View
Arkadaşlar Merhaba, ilk defa bankam üzerinden tefas'dan bir fon alım talimatı verdim, fon izlemeye girdiğimde tutarın yaklaşık %20 fazlasını görüyorum, fazla tutar teminat gibi mi tutuluyor acaba bilginiz var mı ? Bir de ben fon alımı gerçekleştiği tarihteki fiyatla mı almış olacağım ?
13.30 dan önce talimat verdiğiniz için bugünkü kapanış fiyatından alacaksınız üstadım.:) Ancak bu fiyatı Pazartesi 08.30 gibi öğrenebileceksiniz. Bazı aracı kurumlardaki arkadaşlar bazı fonların bugünkü kapanış fiyatlarını görebiliyor ama siz -benim gibi- bankadan işlem yaptığınız için göremeyeceksiniz. Bloke edilen kısmına gelince, bir çok banka bu bloke esnasında PPF alıyor ya da repo vb yerlerde değerlendiriyor. Onu araştırmanız lazım.
Adet girince öyle oluyor alırken tutar girin blokaj olmaz yazdığınız para kadar alırSM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk yarı tcd hisseleri 1.20 pozitif ons hafif yeşil 3 gün kötü olmayacak diye düşünüyorum
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.