yani satışa döneceğimizi düşünüyorsunuz..
Printable View
Yahu buralarda 50.000 ciler vardi;endeks 80.000 iken üstatlar frangman bu diyordu..Nerde bu üstatlar ufkumuzu açsınlar..😊YTD
https://www.hisse.net/topluluk/showt...44#post5036944
İTO dün benim bahsettiğim mevzuya ilişkin açıklama yapmış yeni istihdam politikamız ve yabancı yatırımcı çekme politikamız bu
Şimdi ihtimaller şöyle
Doları 7.20 lere kadar düşürüp,BİST çıkmaya devam eder.
İkinci ihtimal daha kuvvetli teknik olarak
Buradan doların tekrar 8.5 yapması ve Bistin in düşmesi.
Yada borsa düşüşünden dolayı doların çıkması.
Sonra faizleri 20 ye getirip,doları 7.20 ye kadar düşürürken,yabancı girişiyle beraber,BİST in yeni bir tepeye yollanması.
Bakalım görecez.
Ben ikinci ihtimal pozu aldım şimdi.
Bilinmez tabii.öleceğini bilen mezarını kazarmış.
Onsda ve gr altında çıkış beklentim sürüyor.
Onsun en az 1950 görmesi lazım bence.
Ama onsunda bu son çıkışı.
Zaten %98 gr altındayım.
Garan shortları boş verin,çok hacimli değil.
Benim dolar konusundaki düşüncem düşürmek zorunda oldukları. Parasal genişleme yüzünden varlık fiyatları zaten dolar bazında yüselecek yani dolar enflasyon yaşayacak birde bizde dolar düşmez hatta tam tersine yükselirse oluşacak enflasyon dar gelirliyi yutar. Maden fiyatlarına bakın inanılmaz yerlere gidiyor bu fiyatlar üretilen her ürüne yansıyacak bütün dünya bir enflasyon yaşamaya başlayacak. Birde bizim paramız değersizleşirse bu enflasyon bizi vurur.
Dowda aylık macd Bu kriz daha bitmedi diyor.
Bir düşüşü daha olacak,belki yeni bir dip,veya ikili dip.
Macide başka türlü rahata eremez.
Bistin macidesi de öyle,aylık uyumsuz.
Birinci dalga korona başladığında,koronayı bilmiyorduk,sadece dow aylık macd uyumsuzdu.korona patladı.
Şimdi bu yeni tepede yine uyumsuz.
Ama ne geleceğini bilmiyoruz.
Macd de 12/26 ve 9 var.
9 triggerine kasmişmi,kesmemişmi diye değilde
Sadece 12/26 çizgisindeki fiyatla uyumsuzluğa bakın.bence
Bu arada enteresan olan borsaların yeni tepeler yaptığı bir kriz yaşıyoruz,nasıl krizse işte.
Philadelphia verileri halen resesyon veriyor.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d8050605db.jpg
Seneye ülkede gıda ve dünyada hammadde enflasyonu yaşanacak.batı Dünyası Çine kaptırdığı üretim merkezinin sancılarını daha çok hissedecek.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.