Son bir haftadır kapanların hemen hemen hepsi İngiliz ve ağır geçiriyorlar genelde
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Printable View
Akbil veriyor olmali.
Neden derseniz, bir donem sahte akbil basmisti.
Kalpazanligi ordan gelir.
Ben demiyorum, savci diyor, fezleke mecliste.
Geçen perşembe ( 11 mart ) Kızılayda işim vardı. Öğle saat 12-14 arası insanlar yürümekte zorlanıyor, birbirine çarpa çarpa ( telefonla oynayarak yürüyen embesiller ) ilerliyordu. Ben de kardeşime '' Görüyormusun şu siyahileri, hep Suriyeli görüyorduk bunlar ne böyle , her 20 kişiden 3 ü afrikalı '' dedim. Söylene söylene eve döndük. Gidişte ve dönüşte metro - otobüsler genç doluydu. Lise telafi sınavları varmış.
Velhasıl , ertesi gün hafif rahatsızlandık. Şimdi her gün 50 adet iğde yiyoruz. İğde iyi geliyor dediler. O günden sonra daha sokağa çıkmadık.
https://piyasa.paratic.com/ sağ köşedeki bilgiye göre an itibariyle CDS 323,29 olmuş. %5 artmış düne göre.....
Ah Başkan ah burnuma pis kokular geliyor.... Halen dolar aldırmadın bize. :kahkah: Üstüne üstlük bir de trollüyorsun ki başlık şenlensin diye.
Ülkede kadında olsan, doktorda olsan, avukatta olsan, hatta trafikte şeridinden giden sürücüde olsan şiddete maruz kalma riskin var. Bunu bir çözüm bulunması gerekiyor. Bireysel silahlanmanın engellenmesi, mafya özentisi dizilerin yerini kanunun temsilcilerinin yer aldığı dizilerin alması gerekiyor. Cezalarında caydırıcı düzeyde olması önem arz ediyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi