Şu an sakata geldi izlemek en güzeli
Printable View
Sırada 350 var gibi oda tutmaz ise 314
sn pamuk ve sevenhill hocam ben 290 larda az biraz almıştım baktım geri basıyor verdim gitti verdigim için degil de bu piskopatlar bence endekse göre baya yukarda kaldıla bu yüzden tekrar 270 lere geri getirebilir diye düşünüyorum ve verme nedenim çogu hisse dip seviyelerde bu karda ve mantıgım bana düşüklere gir kar cebe yakışır dedi bu yüzden sizleri yanlış yönlendirmek istemem ama bu gün gönderdim hakkımızda hayırlısı.ve sevgili sevenhill hocam bu sefer grafik terse tepecek gibi der hayırlı kazançlar dilerim
teşekkürler mercek hocam.. 1 dene spek tahtası taşıyorum, gerisi nakit.. endeks tamam demeden bir cacık olmaz piyasada.. zaten para yok piayasada, masa kazanmaya devam edecek bir süre daha..
kazancınız hayırlı olsun.. bence iyi ettiniz vermek ile belki ucuza tekrar yerine koyma durumunuz oluşabilir..
https://www.tradingview.com/x/Cx9ucKhY 484 düzeltmesinin bitecegi yer 421 kullıyın burdan gırmeyi düşünüyom azdaha sabır elinde olanlar yatırım tavsiyesi deyıldır mumkunatı yok 421 den alanda malı götürür burdan hedef yeni zirvedir 700 tl dir