Dışarıdakı hisselerin borsada satılıp takasa ilave olması arz fazlalıgı yapar. Buda hisseye bir süre baskı yapabilir./ytd..
Printable View
Dışarıdakı hisselerin borsada satılıp takasa ilave olması arz fazlalıgı yapar. Buda hisseye bir süre baskı yapabilir./ytd..
Evet,diğer yavru Dgate primini yaptı,Anaç İndes yol almaya devam ediyor.(15,85 tl.)
Bizim yavru hâlâ 3,77 lerin derdinde....?
Şimdi SABIR çekme sırası DESPC'te......:ok:
SABIR.
YDKD.
Darısı bizim başımıza :)
Başkan oldun olalı bu kâğıt satış yiyor kardeşim.yeter artık
Arkadaşlar bu şirketteki sıkıntı ne acaba, son dönemlerde esas faaliyet karı harika biçimde artmış, net kar kötü değil. daha iyi bir bilanço mu bekleniyor? mesela kar % 500 mü olacak?
Bir de KAP duyurularına bir baktım, çok uzun süredir bir yeni iş ilişkisi, anlaşma vs bişey yok. ortak desen hisse satıp duruyor. Bunlar mı etkiliyor acaba şirketi.
Datagate ve İndex'te Erol Bilecik'in hisseleri daha çok bunda ortaklı payı %30 olduğu için mi DESPEC desteklenmiyor merak ediyorum doğrusu.
Despec'le ilgili güzel bir değerlendirme paylaşacak olan biri var mı acaba? Yorumlarınızı bekliyorum.
eyoo merhaba herkes nereye gitti yoksa çalı arkasında mı :):oleyo: 3.41 le aranızdayım
Zamanı gelince buda yol alacak en az 8 tl fırlaması yakindir
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ucuzca toplayalım bari buralardan
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar nerelerdesiniz kımse yokmu opikte kım alıyor kım satıyor takas falan atan yokmu yahu.
Buradayız:cool:
Kapanışı tahmını olan varmı arkadaşlar gene geri bastı.
Ustatlar 30000 bın lota tahminen ne kadar temettü alırım bu kağıtta.
Ustatlar nerelerdesiniz kım alıyor kım satıyor alıcı satıcı gönderebilirmisiniz. Sankı yabancı alımları geldi gibi.
Ek 15724
Trend kırılmış bakalım neler yapacaklar
arkadaşlar takas atabilecek varmı kımler alıp satıyor tşk.
bu hisse genelde ky de mi .diğer kısmı çok kabarık sn ondrgsh
Hesap ortada, bol kazançlar...
Maşallah döke döke gidiyor.
İndes ve dgate i kaçırdık sıra buna gelmiştir inşallah. Yeni umutlara yelken açtık hayırlısı
yok abi üstad falan değilim. bi takip listem var yaklaşık 1 yılı aşkındır takibimde. geçen yıl indes ile bunun arasında seçim yapıp indes aldım. indes ve dgate geçen yıldan beri hareketini yaptı ama bu stabil kaldı. baktım hacimle birlikte bi artış var bende aldım. şahsi fiyat hedefim yok. ama 1 ay civarı burada olabilirim.inşallah birlikte kazanırız
DESPC Solo 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 8395516 Yıllık Değ%:-19
Hele mal çıkmak için mi yükseldi son 1 hafta ? Vay be....
Konsolide bilanco varmi
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30 kuruş temettü demektir,güzel
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nesi güzel, içeriden patronla birlikte bilgi sızdırıyorlar, yükseltip millete yukarıdan hisseleri devrettiler. Bu tam bir manipülasyondur. SPK'yı göreve davet ediyorum. Bakıldığında borsa yükselişine katılmayan kar eden ve temettü veren ender hisselerden biri. Yükselişe katılım bu nedenle yoğun olmuştur. Bunu da malum kişiler kullanmışlardır.
Korkak kagıt lar el degiştirdi.
bu bistte kar falan hikaye. şirket var kaç milyon dolar zarar açıklamış tık olmuyor yada artı kapatıyor. şirket var kaç milyon kar açıklamış düşüyor. şimdi de despc yok geçen yıldan azmış karı. hepsi hikaye olay psikolojik. elinde çok mal olan adam çıkmak istediği zaman bu tür haberleri kullanıyor. almak istiyorsa da abuk subuk hareketler yaptırıyor. olay net şirkete güveniyorsan alıp beklemek. ama güvenin sarstıysa satıp sürüyle hisseden birini almak. orada beklemek. özet beklemek