Ek 18994
zaman daraldı.ytd
Printable View
Ek 18994
zaman daraldı.ytd
hala umutlu olman yiyeceğin tokadın etkisini 3-5 kat artıracak gibi syn dzyo18..
şimdi sana daha önceki 3 satışı inceleyip fiyat hareketlerini incele nasıl hareket etmiş , satış öncesi ulaşılan seviyeleri ve sonrasında gittiği yerleri incele diyecem ama hayallerin yıkılır, insan hayalleri ile mutluysa öyle kalmalı.. ama seni çok zor bir süreç bekliyor.. daha önce bu süreci yaşamış biri olarak allah sabır versin diyorum :)
Dibe indi...
tepkisi bu kadar mı
iyice karaktersiz bir kağıt olma yolunda ilerliyor. iki dakikada aynı yere düşmeye meyilli
..in paylaşacak bir delikanlı var mı ağalar ?
5,24 den bugünde satmadığımıza pişman ettiler denyolar anlık kademelerin boşluğundan stop da giremiyoruz girsek kesin işlem gerçekleşmez.
5,25 geçilirse 5,78 ve 6,02 ler ilk hedefler tahminimce maksimum 6 yı görür
ytd.
boşluk moşlukta kalmadı artık bakalım ne yapacak tepki vereceğim dese 5 dakikalık iş bunun için
uçar döner satış fiyatını t zamanda öper derler genelde .. arap eteği giymiş diyollar habibi habibi dolanıyormuş çöllerde.
endekste büyük bir göçük yaşanmazsa bir tepki verecek ama nereye kadar hep birlikte göreceğiz acil 5 üzerine atması lazım kendini
öğleden sonra bir tepki bekliyorum. bu kadar düşüşün bir ölü kedi sıçraması mutlaka olur. zaten maksimum düşeceği fiyat çağrı fiyatı esasına göre buralar.
tepkinin kıyısındayız. az bir fişekleme yapsa spek devamını zaten ky ler getirir
bugün 5 üzeri kapayacağına dair umutlarım arttı. bakalım 2 saat kaldı seansın bitmesine
deniz hala Sberbankta. satış işlemi 3.4. çeyrekte bitebilirmiş. YTD kağıtta mizan mantık potansiyel yok bene göre. ama bu borsa çok paradoksal şeyler gördüm. tam iş bitti dersin hatta çok sabırlıyken bile sen satarsın başlar harekete ve kafayı yersin sonra. YTD
yarın 5,50 6 arası bir noktadan satışa ben hazır olacağım. bu benim kendi stratejimdir. yukarıdan maliyetli olanlar kendi planlarını yapsınlar. bu hissenin sağı solu belli olmaz.
ytd.
Sen bir DENİZBANK fenomeni oldun çıktın bu forum'da.Borsa'da bir hisse yanlış pozisyonda olduğun zaman ya da ters bir pozisyonda yakalandığın zaman''Bir terslik olduğunda baştan başlarsın.Yapabileceğin tek şey budur.''Tecrüben arttıkça daha az hata yaparsın.Ya da bir sözcük bir işaret beklemeye devam edersin. Bak bu gibi durmlarda Genel Müdür istifa ederse ve yerine yeni bir genel müdür gelirse hisse belki 9.00TL belki 10.00TL olur.:rules:
ee ben farklı bir şeymi söyledim şimdiye kadar? ben hisseye haber üzerine 8.87 yi gördüğünde atladım ama zirveyi kaçırdım çok şükür :) 8.54 e düştü sn ler içinde banada orası düştü.
aslında zaten bist in de kağıtlarında ve benim veya ky nında ne olduğunun göstergesi bir fotoğrafı idi bu. kısa zamanda gaplardan falan anladım olayı ama haberin etkisi ile biraz daha yukarı gidebilir diye ümit ettim. ve sonraki zirveler daha kısa oldu.
her ne kadar olmaz gibi görünsede borsada olmaz denen şeyin çok olduğunu gördüm. esas işte borsa borsa ise ve bende bir şey öğrenmiş isem, o da ; kaybettinmi hemen kaçma kaybettiğini ancak yine kaybettiğin kağıttan çıkarabilirsin. şimdi tutumum bu da bu kağıtta baktığında bu nasıl olacak? dediğin gibi müdürmü değişecek ne değişecek bilmiyorum. bu durumda da ancak dediğim gibi bazı kağıtlarda olmaz denileni yapmaları.. tek ümidim bu. diyeceksinki o kadar biliyorsan bilen insanın yorumu beklentisi böylemi olur? ee nasıl olacak? :) başka olacak bir şey varsa onu bekleyelim.. yani işimiz biraz Allaha kalmış. dediğim gbi olmazların olmuş olması..
kağıt öldü deyip satsa idim zaten burda artık bunları yazıyor olmazdım. YTD
Herkese günaydın hayırlı işler... Bana göre dün itibari ile deniz'deki düşüş trendi son buldu... Kademeli 2 ileri 1 geri yön yukarı dönecektir... Her inişin bir çıkışı mutlaka olur... Beklediğime değecek inşallah... Yatırım tavsiyesi değildir...
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kagıdın bir özelliği de sizi sonsuza dek şaşırtabilmesi ..
misal , bir önceki satış sırasında 21 tl ye kadar çıkan kagıt fiyatı en son 6 tl ye kadar düşmüştü .. yani 3.5 te birine ..
bu açıdan ele alındığında 8,5 tl görmüş bir kağıtta daha önceki harekete benzer bir yapı oluşursa aşağıda gidebileceği yer marjı çıkar ortaya ..
yukarı için bir neden varsa paylaşırsanız sevinirim.. satış olmuş fiyat belirlenmiş , belki dolar 8 tl olursa dediğini yükseliş olabilir ama mevcut durumda ben pek ihtimal veremiyorum.
genel müdür değişirse fiyatın yükseleceğine katılıyorum.
bol şans herkese
kağıt iyice sıkıştı dünkü dediğim gibi tepki an meselesi, son anda endeks bazlı bir puştluk yaşanmaz ise.
Bu. Endekse de tepki vermediyse bu hisse bitmiştir...
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gedik dün aldığı lotları elden çıkarmak için mutlaka bir hareket çekecek. kademeler boş olduğundan malları boşaltması için en az %15 yükseltmesi lazım.
hadi biz gözümüzü kararttıkta bu kağıtta hayatımızı karartacak gibi. kötü sıkıştık sattığınamı yanarsın satmadığınamı? YTD.
sana ılk geldıgın gun soylemıstım hocam , neyse bır musıbet bın nasıhaten iyider derler..
geçmiş olsun.. allah sabır versın
iyice sıktılar artık bir hareket gelmesi lazım bu nasıl adilik tepki verdirmemek için direniyor
4-5 yıl ölü taklidi olmaz o dondurulmuş olur :) çoğu kaybetmem hep bu tip kağıt ve karakterli kağıtlarda oldu. haberi duyunca ne alırsak kardır hesabı. meğerse kurt kapanıymış. insan nelere alışıyor. alışıyor alışmasınada geri gelmeyecek güzel şeyler kayboluyor gidiyor.
kışa girerken işi yoluna sokamazsam bahara doğru işim kötü demiştim. yaz geliyor hayatımda ki en büyük darbelerden birini yedim. 4-5 yıl şahsen onu yapamam işte. neyse öldürmeyen acı güçlendirirmiş. YTD.
zararına sattırmak için her türlü adiliği yapıyorlar. dün teptide tepki yapmadılar bugün aşağıya doğru düşürmeye başladılar.
en ufak tepki hareketinde satıp çıkacağım bu deyusu
Eyy teknikten anlamaz adam nerdesin? Burası senin cim kalfalık yerin mi? Millete uçacak kaçacak diye rakam veriyordun. Seni defalarca uyardım bilmediğin islere bulaşma diye. Sen kim analiz kim! Eliott teoremi sana mı kaldı da twitterde ve burada millete tavsiye veriyorsun...
bu kadar düşmüş hisse ara ara ufak tefek düzeltme yapar onu da yapmıyor 3 gündür günün düşüğünden kapatmak için gayret ediyro
abi ne kadar düşmüş hisse ?
yahu diyorum ki 2 yıl once elimde 1,4 ortalama ile 30000 lot hisse vardı .. kimse dönüp yüzüne bakmadı 5 yıl boyunca .. hergün her seans düştü ..
şimdi son 1 yılda 3,30 dan fiyat 8.5 a gelmiş adamların maliyeti 1 tlnin bile altındadir . siz 8.5 tl yi görünce normali bu sanıyorsunuz galiba ..
oyle teknik meknik bu hissede işlemez.. zaten uc bes hisse var onunda hepsi bir grupta .. sizi esir ederler dedim dedim dinlemediniz.
neyse insin de toplarız gene önümüzdeki yıllarda ..
cümleten bol kazanclar , yatırım tavsiyesi değildir .
DENİZ 4,54 TL %-6,39. DENİZBANK'ı alanlar da 2 -5 yıl arasında çalıştırıp satma kararı alırlarsa hisse o günün şartlarına göre tekra 8.00 TL ,10..00 TL seviyelerine gelir,ya da bu genel müdür gider yerine yeni vizyon sahibi bir genel müdür gelir o zaman hisse tekrar prim yapar yoksa bu saatten sonra bu hisse den bir cacık olmaz. Ne tepkisi bekliyorsunun bir baksana grafiklerine hisse yukarı doğru sürekli şatış haberi ile çıkmış,satış haberi olmadan bilanço vesaire ekonomi haberler bile hisseyi harekat ettirmiyor.Artık bu hisse için çalan bir zil yok,Pırıldayan bir ışıkda yok,>Sallanan sarkaç da yok.....Anlayan anlamıştır kötü kitlediler millete....
DENİZ 4,52 TL %-6,80.En yükseğinden%-50.....Şeytanla kabak ekenin kabak başına patlar....Kumar felakettir.
En son risk rakamıma kadar dayandım. belkide ufak tefekde olsa tepki vermemesi benim açımdan iyi oldu. çünkü karar değiştirir satmayabilirdim. aynı 2 yıl önceki tuclk gibi oldu. hatta ondanda aşağı geldi.
neyse artık borsada olmam için hiç bir neden kalmadı. herşeyimi riske ettim ve ölmeyecek kadar param kaldı. 20 yıllık bir rezalet bir yenilgi bir saçmalık sona erdi. dönem geldi kredili oynadım onu da batırdım. sonra borcu ikimi üçmü kez yapılandırdım. ve o borcu sıfırlamak 3 yılımı aldı. yani 3 yıl ekside yaşadığım gibi bunu kimseyede söylemedim. neyse ne söylesem boş.
Elveda borsa elveda kader arkadaşlarım. ne söylesem herkes bildiğini okuyacak. sağlıkla kalın Elveda..
Bu hissede ilk darbeyi geçmiş fiyat hareketlerine bakarak gelecekte oluşabilecek fiyat seyrinin fiyat büyüsüne kapılanlar yedi. Bir kaç ayda hissenin %125 yaptığına inandılar ama iki günde %40 düştüğüne hala inanamayanlar var.Hissede beklenti bitti.Ben herkesle arkadaşlık yapmam diyor birisi:rules::bravo:Gemsiz ata dizgin olmaz La.