En mantıklı kerevitas hissesi satarak ödeme bence
Printable View
En mantıklı kerevitas hissesi satarak ödeme bence
Kerevitaş hisselerini bu fiyattan satmak mantıklı değildir 2018 6 aylık bilanço sunu görelim hele
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben 17 milyon zararı zarar olarak görmüyorum sadece Otel in değer ini düşük göstererek ali cengiz oyunu yaptılar
7 - YATIRIM AMAÇLI GAYRİMENKULLER
31 Aralık 2017 ve 31 Aralık 2016 tarihleri itibarıyla Şirket’in yatırım amaçlı gayrimenkullerinin
detayları aşağıdaki gibidir:
31 Aralık 2017 31 Aralık 2016
Rixos Hotel Premium kullanım hakkı (*) 88.500.000 105.341.695
Dudullu Ofis Binası kullanım hakkı (**) 8.916.667 9.916.667
97.416.667 115.258.362
değeri yükselece gine değer i dusurmusler
bilinçli olarak ky dökme k için yaptıklarını düşünüyorum
Hasılat
Otel kira gelirleri (*) 12.016.290 9.513.295
Diğer kira gelirleri (**) 2.306.454 183.246
14.322.744 9.696.541
12milyon yıllık Otel kira gelir i var 88 milyon değer göster bunu değerleme yapan şirketi şikayet etmek lazım neye göre değerleme yapmış
Yıldız Holding borcu kapatarak Ufuk’un kendisine borçlanmasını sağladı. Grup içi bir borç oluştu. Bu alacak verecek durumu hisse devriyle kapatılabilir. Mühim olan hangi fiyatlardan devir olacak. 2018-6 aylık bilançosunda Kervitlerin karı olacak ve daha yüksek fiyattan devir gerçekleşirse çift taraflı kazanç olur. Misal Kervit tekrar 139’a çıksa ve oradan 1Milyon Lot devredilse hem Kervite patron 139 lira değer biçiyor buranın altı olmaz denerek Kervit değerli bir mal olacak. Kervitin zaten çoğu patronda kendi malı değerlenecek hemde Ufuk kâr yazmış olacak. Bütün bunlar ne zaman olur işte o tam muamma.
PD si 0.40 olan bi hisse yakın izleme pazarında olmasi inanılmaz kendim içi n şans olarak görüyorum Hissenin toplu olmasi iyi bi durum
Bakın gençler yıldız holding ten 34 civarında alacak vardı o muhasebeleşti ve ardından tahminim 100 milyon gibi bi borç alımı yapıldı
Önemli olan yıldızdan alınan borçun faiz oranı nedir
Diğer husus otel için 12 milyon kira geliri var bunun yaklaşık 6 milyonu oteli devr alındığımız şirkete veriliyor
Ama ne olursa olsun bi bilanço oyunu olduğu aşikar
Sonuç bi 4 sene daha CAMIŞ gibi beklemeyi sevmişiz göze almışız öyleyse aşağıya alım göndermeye devam Maliyet nasılsa 1 lerde
Merak ettiğim 3.40 üzerinde fiyatlarından aramızdan satan varmı? Satmış olanlara helal olsun denir. Birde hisse o fiyatlardayken aman buradan satmayın diyen varmı? Bu satmayın cümlelerini özelden yazan varsa o problem. Yoksa teknik olarak buralardan satılır yada satılmaz tarzı açıklamalar forumda açık açık yazılmışsa normal. Şimdi bu yazdığıma çıkıp cevap veren olmaz umarım. Hisseye gelince maalesef patron kağıdındayız. İstese piyasa yapıcı atar. İstese ben zaten ‘GAYRİMENKUL VE YATIRIM ŞİRKETİ ‘ yim der. Yatırımlarımdan kâr ediyorum der. İstese bilançoyu kar gösterir.Değerlemeleri ona göre yapar, nasıl Gözde’de değerleme yapıyorsa burda hayli hayli yapar. Murat Bey için burası çerez parası olduğu için önemsemiyor bile. Bu hisse Mübarek Kardeşlerde olaydı bizler çoktan çift hanelerdeydik. 1-1,5 bandından alıp 3 üzerinden vedalaşanlar kazandı. Kısa sürede iyi kar. Ama gözaltı hissesi için hiçbirşey. Çünkü büyük parayla girilemediği için kazançta az oluyor. Bu şirket 46 milyon sermayeli bir şirket, özsermaye 300 milyona dayandı, istese değerlemelerle ve Kervit hisselerini 130 dayken borç kadarını Yıldıza devretseydi borç bitecek, kar yazacak ve özsermaye 460 milyon rahat rahat olabilirdi. Hisse ederi çok rahat 10 lira olurdu ve PD o halde bile 1 olacaktı ve Karlı iş yapan bir şirket için 1PD düşük kalırdı. İŞİN ÖZÜ PATRONUN HESABI NE OLURSA ONU YAŞAYACAĞIZ
Bu bilanço böyle geçti. Olsun varsın negatif olsun.
Piyasa değeri 30 milyon dolar:
Bu paraya
2.5 Milyon lot kerevitasi + Rixos Gocek ı alabilirim diyen Murat Ülker den randevu alsın. Cevabı ne olur onu düşünmek lazım.
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar, umarim yanilirim. Turkiyenin en zenginin bize kazandirmasini beklemek ne kadar dogru acaba?
Hala burdaysak bir umutla bekliyoruz. Surda 3 5 kisiyiz ayip etmemesi gerekir diye dusunuyorum. ..
hicbir zaman ytd. Tamamen salliyorum. Yazdiklarimi dikkate almayin. Sallama hepsi. Fakir yatirimci sallamasyonu.
Anadolu gida Ülker oldu.
Kervevitas en kötü doneminde Ülker in oldu.
Makina takım batmak üzereyken.
Bunlar katlayarak pirimlendiler.
Ufuk bir gizem ne olur ne biter kestirmek imkansız.
Bir bakarsın Yıldızın önemli bir şirketi arz oluvermis ufuk üzerinden. Tıpkı Kervt in besler le birleşmesi gibi. Bunlar bir ihtimal. Henüz emare göremedik.
https://www.hurriyetemlak.com/emlak?...sorting=125412
Göçek deki ilanlar.
Selamlar, afedersiniz osur.ktan yazlik fiyatina rixos olmus. Ilanlara hisseye ilk girdigim zamanlarda bakmistim. Sizin ne kadar hakli oldugunuzu o zamanlarda gormustum. Neyse sabir. Ayip oluyor valla.
hicbir zaman ytd. Tamamen salliyorum. Yazdiklarimi dikkate almayin. Sallama hepsi. Fakir yatirimci sallamasyonu.
https://www.hurriyetemlak.com/arsa-s...detay/28549252
Bize en yakın alanlardan birisi 2 dönüm için talep 15 Milyon TL.
Rixos yaklaşık 80 dönüm.
Torba yasa başvurusunu bekleriz. Elbet onun da bir maliyeti olacak.
Evet.... 6. Resme ben de odaklandım.
En soldaki tesis olması gerekiyor bizim rixsos
Bu şarkı bizim hisseye ve patrona gelsin. https://m.youtube.com/watch?v=k1vnPY6m0mc
PD si 0.38 in altında olan bildiginiz başka kağıt var mı ufukta n başka varsa yazar misiniz
Bu hisse süper , yakın zamanda çıkar gibi gibi
Satan iş. Son saniyelerle bilinçli tabana satış gönderdi
Bu çıkışın lsareti gibi.
maliyeti düşük olanlar çıkıyor olabilir
Sayın galt özsermaye de 100 milyon gibi bir yükseliş olmuş , sizce bu ilerisi için olumlu değilmi ? Yorum yaparsanız sevinirim
Galt bey bu arada hisseyi 6 ay gibi zamandır takip ediyorum , özsermaye; 146, 196 ve en son 294 mil olmuş bu hisse dikkatimi çekti 3 5 ay a kalmaz tepki vereceğini düşünüyorum , siz ne düşünüyorsunuz
Bilerek son 10 sn de yazıldı.
Rahatsız bizim spek
[emoji23]
Sn. Bereli: hisse hakkında görüşlerimizi sayfalarca yazdık.
Bu son hareketleri de kasti görüyorum, en güvendiğim yönüm sabrımdır.
Kısaca özetleyelim
Maliyet bacağı;
18 Milyon dolara yakın Topfın alış maliyeti.
100 Milyon Kerevitaş.
88 Milyon Rixos (KDV hariç)
Kazançlar;
Kerevitaş pirimi (maliyeti 41 TL)
Rixos Torba yasa faydalanması (en basit dünkü ilanda 2 dönüme istenilen 15 Milyon TL)
+ 2. El varlıklar
Benim bakış açımdan daha oyun başlamadı, olasılıklar
Kerevitaşın olası satışı veya sermaye artırımı süreçleri, torba yasa ile rixos prim değeri, ufuk üzerinden bir Yıldız holding şirketinin arz ihtimali,
altını çizerek olasılıklar diyorum.
İleriye yönelik beklentim 700 - 900 Milyon TL arası öz kaynak.
Hisse sığ Yakın izleme Pazarında bu unsurları da göz önünde bulundurmanız gerekmekte.
Düşmüş veya kalkmış bakmıyorum.
Mevcut Durum 26,5 Milyon Dolar Piyasa değeri.
Daha seyrek yazabilirim, hisse başında bekçilik yapmam genelde. Şuan düzeltmelerin en derinini yapıyor diyebilirim
kereste ya 3500 lotu yazsa 2,39-2,40 zaten bi alan cikacaktir son saniyede tabana basmamin mantigi nedir kesinlikle bilincli yapilan bir satisti bu
Birisi su spege soylesin. KY bu fiyatlara satmaz. Buyuk oyuncu zaten anlasmadan girmez. Uleyn bu neyin basmasi. Psikolojik sorunlu mudur nedir?
Sayın galt değerli yorumlarınız tşk ederim ,beyaz ,flap, yeşil i kaçırdım ama Ufuk u kaçırmayacam:)
Oranın patronları ile bizim patron farklı :)