Eşleşmeyi. Paylaşmayin bence baya oyun doner önemli olan acilistir
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Eşleşmeyi. Paylaşmayin bence baya oyun doner önemli olan acilistir
alabilsek biraz daha demek çağrı fiyatından satacağız yarın da tavan olursa...
Walla her koyun kendi bacağından asılır isteyen istediğini yapsın sonuç olarak karışık bi durum isteyen kötü algılar isteyen iyi algılar isteyen de notr kalır asla ytd
Tüm metni okuduysanız SPK ciddi şekilde uyarmış
Herkes kendi kararı versin..
Teorik eşleşmeye inanmayın.
Yönlendirmek için yapabiliyorlar.
Dikkat edin..
Kimse olayı anlayamadı.
Bu yüzden herkes kendi kararını versin.
Kimse kimseden etkilenmesin.
abi harbi burayı net biçimde takip ediyor ib...eler...
Spk azaltim için referans noktası olarak başvuru tarihindeki hisse fiyatini baz alıp 1.75 bulmuş yönetim kurulu karar aldığında 34 kurustu ve 1.20 ye denk geliyor spk reyini başvuru tarihinden yana kullanmis şirket muhtemelen azalttım oranini düşürüp tahsisli ile daha çok para koymak durumunda kalacak ve bu bizim için bence olumlu ama bunlar şam şeytani kesin bir öngörüde bulunamıyorum yazdıklarım sadece normal şartlar altında olması gereken yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir
evet azaltım oranı düşerse, şirketin finansman ihtiyacı için daha çok para koymaları lazım, üstelik eş anlı artırım ve azaltımda artırımın halka arz gibi yapılması gerekiyor olması da önemli, ivedi lafı daha önemli, bence ivedi bu işi yapmazsan ortakların sana yönelmeleri hukuken mümkün ve sen 0,62 geri alım fiyatı ile de kurtaramayabilirsin paçayı demek istiyor bence spk...
Pay Tebliğinin 19. Maddesinin tüm fıkralarını okudum. Azaltım artırımda hangi fiyatın baz alınacağını bulamadım. PC başındaki arkadaşlar dört koldan araştırsak buluruz belki.
azaltımda 1 tl olan nominal fiyata göre bir hesaplama yapılıyor anladığım...
Aklı sıra hisseyi düşürüp bak sermaye azaltıp/arttrıımdan bir cacık olmadı havası yaratmak.
Çok beklersiniz satmıyorum malımı avcunuzu yalayın..
Asla yatırım tavsiyesi değildir..Asla..
teorik eşleşme 43 ..
Bir şey yazmayacaktım ama çakallık yapıyor spek.
Bende satmiyorum alsınlar beraber bstalim ytd
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi belli olur ak koyun kara koyun
Bi işi de doğru düzgün yapsalar ...
MT11i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son dk böyle biri çıkar inşallah :)
https://www.youtube.com/watch?v=zxb6OuFjPZk
Var zaten öyle biri kırbaçla bize vuruyor 😀
Ölücüler doluştu yine. 29 ziyaretçi.
2 -3 gün sonra spk ya başvuru yapıp hisseyi tavana kitlemek zorundasın biz kerizmiyiz? sonra onaylanınca da alırsın babayı bu fiyatlara... bizi mi kandıracanız? baştan 0,52 yazıp 0,43 e kapatmak anca sizin gibi .... lara yakışır yemezler yemezler ..
Bu şirket ipe un seriyor ama eninde sonunda bu işi yapacak eğer yapmayacak olsaydı fiyatı yükseltir ky ya mali cakardi bu sirket bir milyon hacim olsa fiyatı 75 lere gelir yani 2 bilemedin 3 milyon hacimle rahat 1.50 ye çıkartır ordan kitlerdi en kotu ihtimalde bunu yada buna benzer bir hareket yok sadece bezdirme politikası uyguluyor buda bistte normal bir durum kanuni sureleri sonuna kadar iyi kullanıyorlar işi biliyorlar ytd
Bugün 195k işlem hacmi vardı 70k sı bildiğim bi ky nin satışı bugün ky alımı var midir bilmiyorum da alıcılar tahtaciya benziyor sanki asla ytd https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b44c1f3743.jpg
Benim için aksi ispat edilene kadar 1.75 hesabının dayanağı şuan için mesnetsiz. Sayın SPK uzmanı onun da maddesini yazsaymış.
Dingonun Ahırımı burası herkes kafasına göre bi fiyat seçebilir mi. Şirket 10 ay sonra oluşacak fiyatı nasıl tahmin etsin de hesap yapsın. SPK uzmanının hangi fiyatı nasıl baz aldığını açıklaması gerekirdi diye düşünüyorum.
Yok SPK'nın hesabı doğru ve bu bir maddeye dayanıyor ise o halde Şirket Yetkilileri hakkında bilerek ve isteyerek hatalı başvuru yapmaktan işlem yapılmalıdır. Neresinden tutsak elde kalan bir durum söz konusu.
Son 1 ayda 500.000 ocak ayından beri de 1 milyon lot satti bizzat bildiğim buradan eski dostlarımdan teker teker eridik de alan kim kardeşim ne cevirionuz tahta da şu an araştırıyorum eğer ki sn spk uzmanı arkadaş bu rakamda mesnetsiz ise ve kayıtlı sermaye tavanı başvurusu dosyanın içinde var ise hakkında suç duyurusunda bulunacam bimer cimer spk ya kurula bile göndermeden 2 günlük incelemeyi 1 ayda yapıp nasıl böyle bir karar verebiliyormuş görürüz.
Ben size söyleyeyim bu şikayetlerden birşey çıkmaz adamlar açık noktaları iyi kullanıyor SPK ya gelince iş yoğunluğu der gecerler
Benim tek beklediğim inş sonuna kadar kullandıkları sureleri sonunda aksilik cikarda yetistiremezler benim üç kuruşun yanında onların paraları da boşa gider ikinci gnpwr vakasını yaşamış olurum
[QUOTE=halefselef;412090]Benim tek beklediğim inş sonuna kadar kullandıkları sureleri sonunda aksilik cikarda yetistiremezler benim üç kuruşun yanında onların paraları da boşa gider ikinci gnpwr vakasını yaşamış olurum
Arkadaşım bu nasıl dua Allah aşkına. Sadece sen ve şirket mi var. Yüzlerce belki binlerce insan var. Lütfen daha makul ve mantıklı olalım.
Bu durum beni çok zora sokacak ama bendeki lotlari beklemesinler işlerine baksınlar diye yazıyorum onlara mesajdi burayı takip ediyorlarmış ya
Kusura bakma ama ortam hiç geyik yapacak durumda değil. Sanırım bir çok arkadaş çok ciddi sinir ve stres içinde. Gerek yok bu şekilde yorumlara. Bir şekilde değişik bir yola girdik. Allah sonunu hayır etsin inşallah.
Onlarla birlikte benim param da batsin diyen arkadas para cok sanirim. Suan hisseye 0 araba parasi yatirmis durumdayim ve az da olsa zarardayim. Para kazanmadan paramiz batsin diyorsan sebebi olursun ve paralari odersin ona gore
Dünden beri araştırıyorum bu SPK uzmanı 1.75 TL fiyatı nasıl hesapladı hiçbir dayanağı yok bulamadım!
Sen niye üstüne alıyorsun ayrıca ben geyik yapmadım sadece param tansiyonuma bağlı degil, aynı durumda gnpwr de de gitti sağlığımız yerinde olsun gerisi düzelir sağlık tavsiyesidir ytd
Morpheus1 ve Airforce sizleri taktir ediyorum çok sabırlı ve düzeyli insanlarsınız Allah sizden razı olsun
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah dostum. Elimizden geldiği kadar paylaşım yapmaya bilinmezliğin açığa kavuşmasına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Biz de insanız hatamız olur ancak yanlışımız olmaz inşallah.
halefselef arkadaşım nasıl üstümüze alınmayalım. kötü temennilerde bulunduğun kağıt benim ve bir çoğunun tek veya ana kağıdı ve beklentimiz büyük. Ama sen batsın bitsin diye dua ediyorsun. Lütfen diyorum.
.Pp canını sıkma bende çok zarardayim ama onlara vermektense batmasını tercih ederim Bu benim tercihim. Yatırım yaparken bunların ne kadar adi yollara başvuracakları ni bilerek yaptım ASELSAN almasını bizde biliyoruz. Aynı gemideyiz gemiye zarar vermiyorum ama düşüncelerim böyle. Aeo
Flama formasyonuyla başlayan trnsk son dönem macerası, azalan takoz formasyonuna dönmüştür. Her tepe ve dipte hacim azalışı formasyonun kesinliğini göstermektedir. Trnsk önümüzdeki dönemlerde de teknik desteği almak istiyorsa bu hafta başı itibariyle azalan takozun gereğini yerine getirmek, doğru dürüst bir KAP açıklaması, yönetim kurulu kararı ve SPK başvurusu yapmak ve 0,53 direncini kırmak zorundadır. Aksi durum kağıdı büyük çöküşe götürebilir. YTD
0,53 direnci ve aşılması halinde çok yükseklere ulaşacak olan çanağımız..
göçürtmem gereken kağıtlar vardı. Gıcık olmuştum. E göçürtürken çöktüler tepeme ceza aldım. Artık sadece teknik konuşcam. Bıktım. Muhatap olmucam ölümlülerle..