Diyor ki ben 1 milyon lot aldım siz 1000 lotunuza göre rahat olun..daha iş yapacak flap diyor bence...biraz daha aşağı gelsin bakalım...ytd
Printable View
Diyor ki ben 1 milyon lot aldım siz 1000 lotunuza göre rahat olun..daha iş yapacak flap diyor bence...biraz daha aşağı gelsin bakalım...ytd
açıklamanın mkk tarafından yapılması kişilerin sorumluluklarını ortadan kaldırmaz. diyor
123 deneme......
Bu hisseyi aynı gün alıp satamıyoruz galiba
LG-H870DS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bist ayı piyasasına girdi deniyor. ytd
karanlık oda muamma. ytd
Endex yüksek, kağıtlar şişti fırsattan satıp alttan alıyorlar, adam thy yi 5 ten almış olmuş 16 ne yapacak basacak ...seçime kadar iniş olur gibi ytd..
7 sinde yapilan duyuruda emre aydin diye birisi 1 miyon lot almış bu flapda çalışan proje direktörü değilmi nedir bu iş
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
flap düşüş fake diyola.Hedefi 30-40 diyola doğru mudur?:kmk::wu::evil::oleyo::oleyo::shh:
Hmmm kağıt pazarlanmaya başlamış demekki kaçmanın vakti gelmiş, 30-40 nedir yaw
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bayrama kadar bist üzerine binip bas babam bas yapacaklar diyorum. yabancı bizim önemli milli günlerimizi hele hele dini günlerimizi sevmez ki. ytd
1.2.3. deneme.
biri beyaz diğeri zenciiii. tercihiniz hangisi.:vk::vk::vk::( :vk:
bu amk kağıdı daha nekar düşecek? ****lik olsun diye 7.18 den 100 lot aldım. 100 lotta bile 200 lira zarar yazdım lan.
Aynen bende de o kadar
HUAWEI G610-U30 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burası maliyet düşürmek için iyi seviyeler gibi.
Yatırım tavsisi değildir..
bu hisseyi aynı gün alıp satabiliyormuyuz ?
bürüt takas ve kredili işlem yasağı uygulaması var.ceza 22.06.2018 tarihinde bitiyor.İYİ TARAF AÇIĞA SATIŞ YASAK
İNVEST AZE sata sata bitiremedi.
Arkadaşlar,
dün aldıgım flab ' bugün satamıyormuyum ?
Evet. Aynısı bankada oldu. Yarım seans olduğu icnmis
HUAWEI G610-U30 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz verdimi.
Yoksa hala onaymı bekliyor
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kurtulduk pazar günde pikniğe gideriz :)
https://www.sondakika.com/haber/habe...en-4-10970836/
Dün seans esnasında izlediğim kadarıyla alıcılar çok istekliydi ,yalnız bir ara 5.95 deki 65 bin lotu almadılar,sanırım orayı da alırlarsa çok rahat 6 nın üzerine atacaktı kendisini sanırım bunu da istemedi ağalar,bakalım bugün ne yapacak?Tahminim 6.29 a kadar rahat bir şekilde çıkaracakları yönünde,orada bir direnç var sanki,eğer orayı aşarsa belki 3 ay önceki seviyelere götürürler......
Nasıl bir şeysin sen cezanın son günü bile aşağı basıyorsun 5 94 den 5 74 nedir YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twittırda diğer forumlarda dünkü çıkış üzerine hemen çift haneler başlamış ama bilmiyorlar ki patron oçocuğu dünkü çıkışı da kullandı ve yine basmaya başladı YTD
spek 2.tur garanti olduğundan dolayımı iştahlı değil acaba,doların yönü belirleyici olacak
bankalar satışta endekste eksi kapanış bekliyorum en iyisi 18 de belli olu
Dün ziraat en çok alan kurum 89 bin net almıştı, bugün en çok satan yarım saatte 28 bin adet net satış. Ne güzel di mi adamlqr %10 net kar çaktı geçti..
Aylardır bu kağıttayım..
Aman dikkat edin, bu kağıtta spek 24 saatte tavan ya da taban yapar,
Güvenmeyin kağıda
Alınmaz demiyorum ama dikkatli olmak gerek..
Saşırmayın dün %10 artmışken bugün %3 düşmesine.
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok çıktın ya endeks düşünce salmaya başladı YTD
Endeks -%0.23 bizimki -%6 endeks artıya geçse ne olacakki endeksin az düşüşüne bu kadar çok tepki verenin gözü aşağıda demektir YTD
Endeks düşerken fazlasıyla tepki veriyor endeks artıya geçince cılız kalıyor YTD