Bunda tek lot yok ,ekip olarak tüm spor hisseleri topiklerine yazıyorlar,insanda 1 gram da olsa haysiyet olması gerekir
Printable View
Speğe çaktığım her yazı, cogitoş'a giriyor sanki? :)
Çok ilginç
Bilanco diyorum, siz hala sıralama diyorsunuz, bir gelsin görelim, birde sponsorluk filan patlarsa ne olacak......ne yagni buradaysa 3, 50 gelecek hali Yok ya...zor dostum geçti o günler, ülke yıkılmadıysa zor.....ama prensip meselesi, ben öle yada böyle fıyatlanmazsa yokum, yarından itibaren ki çıkacağına dair inancım düşeceğinden daha çok.....çok uzun kaldım burada, keşke 5 gördügünde(%9 artı) verseydim ama öğreniyoruz işte....ne olduysa o gün oldu, kime ne kadar nasıl o gün gagaladılar?.......?.... hala zor topluyorlar
Adamlar mal topamak istiyorlar güzel ama yanlış yerde (fiyatta)bekliyorlar, bazen de fiyatı yükselterek te mal toplanır, beşiktaş bu kadar popiler döneminde bu fiyata kimse mal satmaz,
Eğer amaçları mal toplayıp satmak ise 5-6 arası malı ancak toplar 8-9 arası satar...
Eğer amacı 4 ten toplayıp 6 dan satmaksa o yemez herkes ögrendi(bunu 5 yaşındaki çocuk bile biliyor.)!!!
Eğer hasbel kader bu 3 -5 hafta içide bjktaş iyi performans gösterirse rakiplerde puan kaybederse o zaman işleri daha zorlaşır 5-6 arası bile mal toplayamazlar..şampiyonluk çok ciddi bir gelir(250 milyon tl) ..ytd
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn ortak dogru düşünüyorsun spek in elbette başka bir hikayeye ihtiyacı var, o tüyoyu burada spege verdim, eğer ekonomik gücü yüksek bir olursa şampiyonlukla beraber tahtayı 9 tl belki daha ileri taşır ve oralarda satış yapabilir...
Yanlız seneryo şampiyonlukla beraber, ki 3 şampiyonlukla beraber beşiktaş ekonomik olarak süperligin 1 numarası olur...çünkü dikkatinizi çekerim şu anda GS /FB Şu an ekonomik yüzünden transfer yapamıyor....
Eğer 3 ŞAMPİYONLUK gelirse önümüz açık...ytd
Birbirimizi kandırmayalım beş şampiyonluk gelsede spek bildiğini okuyor,iyi haberleri hiç fiyatlamıyor aksine aşağıya basıyor.Hisse bu endekste buralarda kalırmıydı
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce Tosun Paşa'nın transferi ni kullanıp aşağı bastılar,şimdide bilanço beklentisinden dolayı basmasınlar
Yılmaz Morgül müydü neydi o şarkıyı söyleyen, ELVEDA, aklıma geldi birden:-)hiç ayrılmak istemeyipte üzülerek ayrılacağım......Yar oldun bana:-)kusura bakma, bugün 4,40 altı her kademe, elveda.....rezil seni
yvsak.. senet tsporla aynı hareketleri yapıo sanki o kadar başarıyı birlikt e kazandılar bunların spegi aynı görünüo böyle bi karaktersizlik gelmez borsaya
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trabzonspor bile kupadan elendi kağıt aynı yerine geldi.Bu denyo elenseyidi tahmin bile edemiyorum aşağı nerelere kadar gelirdi
Adam satış geldikçe seviniyor heralde. Eline koz geçmiş gibi bastikca basıyor
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnerken hazine bulmuş gibi yapıyor.Çırken yerinde sayıyor na...suz
Pasta atabilecek var mı, sabah elinde patlayan kimmiş görelim [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nesine katılın ya ac bak takasa 11 milyon lot city yerine başka bişimi yazıyor...
hisse de yapabileceği tüm karakteristikleri yapmıştır farklı denemedi yöntem kalmadı ..... işin sfzline kaçtılar spek vs iş inata bindi sana yüzde 50 kar etmeden mal veren ne olsun.....
gençlerbirliğini de yenil bjk mac seç hisse düşsün diye oynama herşeyin farkındayız..
Hisseyi överim elbette, anlamsızca düşüyorsa eğer... anlamsızca herkesin gözü önünde baskılanıyorsa!
Gelirleri var...
Bedelli ihimali de yok...
Kredi bekleniyor...
Sponsorluk anlaşmaları masada...
Elbette öveceğim...
Aldığım hisseyi niye kötüleyecek mişim ???
Kimde hisse var kimde yok zaten şimdi belli oluyor, çok net !...
:)
ah cogitoşşşş ah....
Yedin demek fırçayı...
Hadi GSRAY'da bedelli baskısı var. Gerekçe bu.
BJKAS'ın gerekçesi nedir? :)
Cenk Tosun satıldı, şampiyonlar ligi gelirleri ortada... Kredi anlaşması yolda...
Bedelli yerine borcunu çevirecek enstrümanları akıllıca kullanıyor...
Stad gelirlerini de klüp değil şirket alıyor...
Adam gibi yönetiyorlar...
Hele bir de CEO atanırsa, tam şenlik...
Diğeri ise daha 6 aylık 2017 bilançosunu bile gönderemiyor.... :)
Bal gibi de BJKAS'ı överim... Tuhaftır elinde hem bjkas olacak hem de kalkıp gocunacaksın...
:) Çakma yatırımcılar sizi !
senin 1 lot hissen olduğuna inanıyorsam ,********im ,burada birilerinin verdiği görevi yapmaya çalışıyorsun . BURALARDA GÖREV BEDAVAYA YAPILMAZ HEPSİ BU
Aynen öylesin :)
kim demiş bjk bedelli olmayack diye acilen lazım hemde sanırım halen bjk derneği artırım sonrası hisseleri almak zorunda olsuğu için para bulabilmiş değil bulursa yapacaktır spk zamanında şartlı ızın vermıştı bjk derneği hepsini satın alacak sonra isteyen yatırımcıya verecek dedi derneğin böyle bi parası olmadıgı ıçın yan yattı bedellı işi
Bu fiyattan kimse bedelli kullanmaz bjk bedelli yapacak ise mutlaka fıyat yukslemelı kı yatırımcılar bjk derneğinin aldığı tum bedelli hısselerini payları oranında alsın derneği
Beşiktaş ta olay bedelli artışı iptal edildi bakalım yenıden ne zaman gundme gelecek
Türkçe'n sanırım zayıf...
"Bedelli olmayacak demedim!"
"2018'de bedelli beklenmiyor, çünki..." diyerek gerekçeleri pekçok kez sıraladım...
Para sıkıntısı bu sene yok. Çekilecek olan kredi az-buz birşey de değil. Kısa vadeli borçları uzun vadeye çevirecek... Tramsfer ve grup elemelerinden gelen paralar....
2019 da ise duruma bakar, bedelli ihtimalini konuşur herkes...
Bu kadar basit mevzu...
İkincisi, bedelli beklentisi olsa idi, GSRAY gibi 9 TL gösterip sol vurup sağ gösterirdi...
Böyle bir tablo da olmadığına göre...
Siz hangi gerekçe ile bekliyorsunuz bedelli?
Veya kalkıp ben de size "bedelli olacak!" dediniz diye karşı ithamda mı bulunayım?
Ama benim Türkçem kuvvetlidir... Kimin ne yazdığını da çok iyi anlarım. Niyetini de...
Getirmeleri hata idi. İhtiyaç yoktu. SPK yemedi...
Aynı hatayı tekrar yaptıklarında da bu kez yatırımcı da yemeyecek.
Ters tepti...
Tekrar gündeme gelebilir ama bu sene beklemiyorum.
Spor klüplerinin eli mahkum... Bedelli'ye gebe hepsi... Bu gerçeği tartışmıyoruz sanırım.
Siz zannederim bu sene bedelli gelecek diyorsunuz?
Neye itiraz ettiniz onu anlamadım
01.06.2017-30.11.2017 Net Dönem Zararı 3.902.140 TL
(01.06.2016-30.11.2016: 25.147.226 TL kar)
Buyur burdan yak.. Görünen o ki; tüm faaliyet karı finansman gideri altında faiz ve kur farkına gitmiş yine anlaşılan.. Transferde çingene pazarlığı yapan Başkan biraz da bu pazarlığı bankalarla yapsa, ayrıca eşşek yükü döviz kredileri biraz da TL kullanmayı denese düzlüğe çıkmak mümkün idi şu yıllarda..
Arkadaşalr bedelli bi zorunluluk bilanço açısından yapmayın gözünüzü seveyim sermaye ye bak özsermayeye bak facia bunun düzelmesi lazım ve tek yol bedelli
turkçem zayıf doğrudur :)
240 mılyon sermaye - 523 özsermaye -723 geçmiş yıl karı ve sermayeye ıhtıyac yok bu şirket sırf bjk oldugu ıçın borsa da yoksa şimdıye kadar yuzbın kere şutıng dı
Ben her zaman TTK 376'ya göre hazırlanan bilançoya bakarım. Çünki maddi olmayan duran varlıkların yeniden değerleme ve ölçüm kazançları daha nettir. Bu bilançoya göre şirketin batık olup olmadığına karar verilir. Ve nitekim bu bilançoya göre de şirketin özkaynakları (+) 748 milyon TL'dir...
Yani, SPK mevzuatına göre hazırlanan bilançodaki -500 milyon TL eksi sermayeye o yüzden hisse alıp/satarken kimse bakmıyor...
Ve bu bilançoya bakıp da tekrar bedelli geyikleri başladığına göre bu bir süre daha sürecek anlaşılan...
Sanki bir önceki bilançoda -500 milyon TL özsermaye yokmuş gibi...
İlk defa mı karşınıza -500 milyon TL özsermaye çıkıyor? Bu rakam her bilançoda zaten aşağı yukarı bu şekilde geliyor...
Cenk Tosun'dan gelecek yaklaşık 100 milyon TL ile -3.9 milyon TL'lik zarar da rahatlıkla kapanır...
-3.9 milyon TL zarar... Sanki -39 milyon TL'ymiş gibi psikoloji yaşayanlar var...
Geliri ise 400 milyon TL ile neredeyse 2 katına çıkmış... Şimdi Cenk Tosun'dan gelen para da eklenecek bir sonraki bilançoya...
Velhasıl borçları çevirebildikleri sürece, - (eksi) özsermaye, hiçbir klübün derdi tasası olmamıştır, bugüne kadar... Yıllardır böyledir...
Zira, bedelli ile şirkete nakit girişi yapılarak esas amaç borçları çevirebilmektir. Bjkas'da kredi anlaşması ve futbolcu satışları ile bu problemin olmadığını kavramak çok zor olmamalı...
Zaten bedelli kararını alacaklarında hisse eminim hareketlenecektir...
Ttk 376 kurtulması lazım ttk 376 gore bilanço 747 artı da ama geçmiş yıl zararını napıcaz kısaca her yol aynı başka yol yok
Bilançodaki gelirler süper diğer sportıflere gore nerdeyse tur bındırecek onlara en yakın rakıbıne takla attıracak yanı tek sorun ttk 376 bunun için bedelli yapar dıye aldık daha
Arkadaslar ben çok cahilim sanırım. Gs'ye bedelli haberi düştü 9 tlden 6 ya düştü. Siz bedelli olursa yükselir diyorsunuz?? Nereden çıktı bu şimdi. Bana biri lütfen adam gibi anlatırsa çok sevinirim. Bilanço açıklandı. Pazartesi şimdi ters bir durum mu yaşarız. Yoksa normal seyrimize devam mı
http://www.hisse.net/topluluk/showth...55#post1573655
haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun
3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
Böyle bir bilanço olacak iş değil şaşkınım.Hergün basında çıkan haberler başkanın hava basmaları hepsi boş ulan adama sormazlarmı madem bu kadar gelir var niye eksi bilanço.
Bedelli yapmadan önce fiyatı önce artırırlar diye bir kural yoktur böyle olabilir diye yatırım yapılmaz dikkat.
Üstelik bu kadar gelirle zarar açıklayan kulüp bedelli ile hiç birşeyi çözemez diyelim bu sene şampiyon olamadık o zaman en az 200 milyon gelirden olduk demektir seneye bilanço bundan çok daha kötü gelecek demektir cenk değil takımın yarısını satsanız bu borçlar düşmez yönetime tavsiyem hiç debelenipte zaman kaybetmeyin kulubün anahtarını zengin birine devredip defolup gidin.
Şirket özkaynakları pozitife çevirecem diye 500 milyondan fazla semaye artırıp bedelli yapacak, kulüp de payına düşecek en az 250 milyon lirayı bulduğu gömüyle karşılayacakmış.. Daha ne isteyelim...ya da ne hayal kuralım.. :) :) :)