Bu ne la. faiz değişmiyor. millet dolara yükleniyor. 13 kademe yükselerek 4.91 seviyesini görmüş 15 dk da. memleketin ne kadar düşmanı var apaçık belli. Siyonist ******ları. .. çocukları.
Printable View
Bu ne la. faiz değişmiyor. millet dolara yükleniyor. 13 kademe yükselerek 4.91 seviyesini görmüş 15 dk da. memleketin ne kadar düşmanı var apaçık belli. Siyonist ******ları. .. çocukları.
kağıtların tepkisine bak. artık yıldız kağıt bulup borsada köşeyi dönücem zamanı çoktan geçmiş. adamlar aynı kısa marjda doldur boşalt yapıyor. ky nın hiç şansı yok. sabırlıysan azla yetinirsen ancak üç beş kalır belki. bu arada tüm bist için konuşuyorum YTD
Thejackalav üstadım
Zahmet olmazsa bugünkü ilk 5 alan ve satan miktarları atabilirmisiniz
Tesekkurler
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine bindik trene bakalım bunda bı çorba içermiyiz.
Alan satan kademe alabilirmiyiz.
Hocam az kişiyiz burda pek kademe pasta paylaşımı olmaz ben bazen sayın cefaks ve thejackalav 'dan isterim ama her zaman isteyemiyoruz utaniyoruz artık
Ama bu bir hafta içinde kap a olumsuz bir haber düşmezse inşallah bir çorba iceriz diye düşünüyorum
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir
takaslar genelde alış ağırlıklı. hacim zaten az üçüne beşine pek gerek yok. YTD.
Son 1 saatte sabah verdiklerinden 20 bin lota yakın geri geldi kim aldı bilmiyorum tabii de Şimdilik güzel
http://i.hizliresim.com/7D6JkY.png
Haciz gelmiş en sonunda
Hisse kimin olacak
Küçük yatırımcının mi
Bir başka patronun mu
Haftalik cepten basitce
http://i.hizliresim.com/Z39bGV.png
Bu sefer alt indikator aroon aldım 3 haftadır 4 ün altı ve dipte yukarı vurma zamanı yaklaşmış ben bu hafta olacağını düşünüyorum
Pazartesi 3.60 açarsa 5 haftalık ortalama 3.599 22 haftalık 3.609 olacak üstünde ki her fiyat kesismeyi sağlayacak ve hareketli olma ihtimalini doğuracak. Ancak bu sefer geçen seneki hataya dusmeyecegim bu hafta ve sonraki haftalarda 3.50 alti kapanışta kesişme olmaz ve haftalikta W ye döner sağ kolu biraz üstte olan
O zaman sayın thejackalav in dediği eylül sonuna varırız yaklaşık bir 6 ya da 8 hafta demektir.
Bu da hissenin ileride oluşabilecek olaylarda 6 aylık fiyat ortalamasının en düşük olduğu aralık demektir nisan eylül dönemi
Iş yatırım 380 bin lot maliyeti 3.18
Garanti 85 bin
Teb 54 bin maliyet 2.95 e düşürmüş tahta sahibi
Diğerlerinde 3.60 civarı oyak hariç tabii
Aslında bizimde körü körüne direnmeyip sat al yapmamız lazım ama tabii yapabilene işin ucunda kaptırmak da var
Mesela bu hafta bir tavan çekse haber gelmeden ( hayal dünyası yanlış anlaşilmasin) Hemen aklımıza 2014 ve 2015 gelip 2nci 3ncu yu mu beklemeliyiz
Yoksa tekrar düşeceğine inanıp alttan almak için satmalimiyiz ? Tabii bunun cevabı zor ya da yok farazi bir düşünce çünkü
http://i.hizliresim.com/Y6682A.png
kesinlikle yatırım tavsıyesi değildir
Aslında işin gerçeği once eministen tavan beklerken luks kadife tavan oldu
E tabii bende luks yok erken sattık hoş pek kimsede de yok
Neden tavan bekledim
Bu eminis
https://i.hizliresim.com/moomPV.png
Bu da lüks
https://i.hizliresim.com/5yyb2j.png
Çok benzer Tipik bir eminis
Hatta ben tahta yapicilarinin aynı olduğunu bile dusunuyorum
Neyse tavan beklemek suç degildir herhalde Açık ediyoruz ama olsun sıkıntı yok[emoji4]
9 aydır tavan olmadı hiç bu kadar bekletmemisti maksimum 3 ayı kaldi[emoji4]
Ustad eministe bu surec biraz zorluyor 10 'unda da bilanco var 10 'una kadar oldu oldu yoksa 6 hafta yatay aşağı gibi. Ama eylul ihtimalini de hep aklimda tutuyorum en gec 3 ceyrek bilanco da artik bir şeylerin şekillenmesi lazım
Gedza tavan zor millette çok kalın lotlar var bilanco çok iyi gelirse başka
Burce de düzelmiş ama 3 yıldır tavan olmadı ama yukarı görünüyor
Saygılar
Tabii buraya bir not ta düşelim
Olabilecek bir yukarı harekette tavan olacak diye atlayan çok olursa oralardan millete hemen verip 6 haftalık süreye yatabilirler bu da göz ardı edilmemeli
Feridun kafasını kaldırdı
95 lik dede de gelir birazdan
sonra gelene gidene mokoko
ver kucağa
sonra alttan al:halay:
Bu sefer de şeker yatırım çıktı ortaya bakalım bir şeyler yapabilecek mi
Ne hissede hareket var ne forumda. Öldü mü ne oldu bir günde 29 bin lira işlem hacmi mi olur? bu şirlketin ne işi var bist'te gitsin kumda oynasın :thumbdown:
Bilanco da ne kadar zarar yazacak onu bekliyoruz
Kendileride bilmiyor .. Ama artık hacizli hisseler var, şimdi bu işi planlıyorlar... Sürpriz oluşumlar, karlar yaratmalılar ki.. Tahsisliden gelen hacizli hisselerin değerini arttırsınlar herkez memnun olsun.. Hadi bi plan yarat emniş.. Yaparsın biliyorum ama zamanımı gelmedi. Bol kazançlar
Sermayenin 14 trilyondan 5 trilyona düşmesi
Arada patronların borç silmesi
Tahsisliyle 6.2 trilyona çıkması
Kayıtlı sermaye tavanı
Esas sözleşme değişikliği
Patronun 400 bin lot satmasi
Ve haciz olayı
Mali işler müdürünün istifasi
sizce birbirinden bağımsız olaylar mi
Yoksa daha önce bir yazınızda bahsettiğiniz takvim çerçevesinde mi
Hala batmadığına göre, yada batırmadıklarına göre planlı gibi...yada baba uzunyol sağken batırmayacaklar.. Ama kurtaracaklar mı.. Esas mesele bu.
Tek şansları kaldı.. Hisse fiyatını ivedilikle 13 civarı yada daha üzeri taşımak... Hacz i kendi kendine ödemenin yolu ve 1,2 milyon hisseden haciz kadar para kaldırmanın en kolay yolu bu. Sonrasında da parlatma ve paketleme safhası
Ama biliyor onlar da neyi bekliyorlar..
Bol kazançlar
Su an bahsettiginiz fiyat cok ucuk bir fiyat ve kim alır o fiyattan zor çok zor
Benim aklimdaki (dediğiniz gibi eğer tabii kurtarmak istiyorlarsa ) tek yol ortaklık
Şimdi kim ortak olur ki denebilir zararda ama ambalaj şirketleri eminis hariç hepsi karda. ortak olan kişi tahsisliyle sermayeye 20trilyon koyup 6 aylık ortalama 4 tl den5 milyon lot aldığında hisselerin çoğunu ele geçirmiş olur borç kapanır düze çıkar hele birde kendi şirketi varsa ona da değer kazandırmış olur
Yani hacizdeki hisselerin sahibinin olduğunu düşünüyorum kelepir tarafindan
Patron niye tekrar para ödesin hacizdeki hisseleri almak için zaten neo yapi da karşılığında kredi çektiler parayı kullandılar nakte çevirdi zaten
Benim aklıma gelen tek kurtuluş yolu bu tabii kurtarmak istiyorlarsa batarsa zaten hepsi çöp olur
Birde son cumlenizi anlayamadım açmanız mümkün mu
Bunun 1000 tl si bana ait ziraat yatırımdan burayı okuyorlar ya bilsinler
Kene gibi yapistik her türlü riski göze aldık
Bekliyoruz bilancoyu sanırım tahta sahibi de bilancoyu bekliyor
Bolinger bandlari aslında bağırıyor da duymazlıktan geliyorlar
Feridunun annesi vefat etmiş. Başı sağ olsun. 1923
Emin misiniz
3 Ağustos ta vefat etti 5 Ağustos ta Edirne kapı şehitliğine defnedildi. 1923?
Hocam o geçen seneki haber 2017nin herhalde internetten baktınız Allah rahmet eylesin
2017 ise daha kötü. 1923 doğumlu ömer İsmet bir yıldır yalnız o zaman. Allah korusun
EMNIS Solo 2018/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -7629908
bugun satis yerine alis yaptim 10 yildir bu isin icindeyim yaptigim hata kabul edilemez bu ortamda 6000 lot yaptim daha oncede vardi ozsermayesi eksi olan bir hisseye bu parayi yatirmak cok yanlis ama size nacizane sorum bu sirket batma tahlikesi var mi
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7 yıl önceki 10 000 tl 2.300 tl olmuş.ben battım feridun dilerim sende kan işe beceriksiz herif Allahından BUL.ytd
Tamemen kötü ve ve art niyetli bir yönetim. Birde KIPLAS ta yönetim kurulu başkanı olacak Ilginç bir durum
Zarar bekliyordum ama ozkaynaklarin eksiye düşmesini beklemiyordum
2016 yılında da ozkaynaklar eksiye düşmüştü
2nci kez öz kaynakları eksiye düşürdüler Anlamak imkansız
Normalde spk 'dan ozkaynakla ilgili uyarı gelmesi gerekirdi ama belki kriz dolayısıyla gelmez
Orta ölçekli kobilerle ilgili paket hazırlanıyormuş Belki krizden bir fayda sağlarlar UMUT hala tukenmedi