https://i.hizliresim.com/2aWL92.png
4,45 tl hedef görünüyor ...ytd
Printable View
https://i.hizliresim.com/2aWL92.png
4,45 tl hedef görünüyor ...ytd
Cuma günü 3.65 den 10bin lotun üzerinde alımla karanlık odadan çıktı...3.56 ortalama ile ucundan da olsa aranızdayım...
2018 haziran başı gibi 15 krş temettü verdi, hissenin zirvesi 5 in az birşey üstündeydi , düzeltilmiş fiyatla şu an zirve 5 in altında olmalı.
28 liradan 37 lirayı birkaç gün önce görmüş hisseyi kafama silah dayasalar aldıramazlar, egser'in yaptığı aynı şey, bir önceki kol kesişim olmayıp direkt 2.8 de egser almış olsam % 60 fazla mal sahibi olmuş üstüne % 30 prim yapmış zararımın yarısından fazlasını kurtarmış olacaktım, onca sıkı takip sonuç başarısızlık, hisseler arası pariteyi uygulayabilmek gerek...
E yeter bu kadar beklediğin birazda yukarılarda beklesen spek...
Nasıl iyi mi böyle dediğini duyar gibiyim. Cevabınızı bekliyor olabilir.
3ü 4 mü 5 mi yapsın, yoksa 6-7 mi?
şimdiliik 4 yapsın sonra zirveyi yoklasın sonrada dolar bazında zirveye gitsin, şu an en alınabilecek hisse , satışalrının yarıya yakını yurt dışına çoğuda amarigaya, hammade ithal edip iharacat yapanlardan değil, bir botaşın yaptığı zam negatif etkiler çoğu şey lehimize...
Yurt içi satışlarda da darlma görülme ihtimali yüksek, bi zahmet bu kurla ihracata ağırlık versinler
kaplumbağa gibi değil kanguru sıçrayışı bekliyoruz spek, zarar çok büyük buradan başlamak niyetim....
piyasanın yönü belirsizken bizim yönümüz belirgin gibi...
Yön yukarı ammmaaaa...çok hacimsiz.
ilgisiz demek daha doğru sanki,kimse ilgilenmiyor yönün yukarı olması yeterli aslında, Asıl kazanç alternatiflere göre kazanmak diyorum hep biraz hızlansa da alternatiflerden birine atlasak diplerdekilerden , bu şimdilik primli ben gecikmeli gelip sahip olmam gerektiği miktarda mal sahibi değilim hissler arası pariteyi oldukça mantıklı buluyorum....
karanlık odada ne kadar işlem oldu görebiliyormusun ortak
sn kazançkapısı bize bir pasta , takas vs.ikram etmeyi esirgemez...
Bu arada bugün bende aranızdayım,yarın güzel bir gün olabilir...
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/his...-analiz/EGSER/
Çanağa kulpu takıp yukarıya doğru kırdı amma sert hareket için bollinger yeterince daralmadı, kaplumbağa hızıyla zirveyi yoklayacak gibi...
Aslına bakarsanız, bu hacimlerle yükseliyor olması bile tuhaf(!) kağıt ilginç bir dönemini yaşıyor , altından bişey çıkar mı çıkmaz mı göreceğiz.
4. 85 i kastediyorum, yalnız dipten dönüşteki hacim bana farklı güzel habrler gelebileceğini düşündürüyor, o günlerde piyasa çok karamsardı, bilançoda da öyle aman aman bir dikkat çekici durum yok, ne bileyim bir yabancı ortaklık vs patlatabilirlerimi diye aklımdan geçmiyor değil,birde 2017 de piyasa ralli yaparken egser yatmıştı , bakmayın piyasanın kan ağladığına temeli sağlam olan bir çok hisse hala primli,tekfen, ereğli ,kardem, KAREL MESELA 2.16 ya kaptırmıştım güya düştü benim sattığımın hala çok üzerinde...keza aselsan da öyle 10,83 kaptırmıştım o günlerde piyasa kan ağlarken % 10^üzeri kazanmak karlı gelmişti...
Egseri'in hareketini ve hacmini hektşa benzetiyorum, onuda 3.51 le kaptırmıştım, hacim yok çok sıkıcı başka hisse mi yok diye satmıştım..
hisseye ciddi alış gelmiyor ama satış ta gelmiyor, 2.7 lerden gelmiş hiçte yabana atılacak prim değil kimse satmıyor...
Ben sizin kadar iyimser olamıyorum. Dün en üst seviyeden güzel bir kapanış yapmış, şu an saat 12 olmuş, işlem hacmi 70b olmuş anca. Muhtemelen kademeler de bomboş. İyimser olabilmem için satış fırsatı vermesi gerekir diye düşünüyorum.
Her zaman keşiş kete yemez de, dünkü gibi hadi artık şunu 4'ün üzerine çek diyeyim bakarsın gene dinler beni:)
Benim ipimle kuyuya inilmez çok sık hisse değiştiriyorum davranış biçimim değiştiğinden beri rumuz değişip batık oldu...
Sanırım bu kağıdın yükselmesi için endeksin düşmesi gerekiyor. Diğer tahtalar yeşillendikçe buna dönüp bakan yok pek.