Burda haklı olmayan yok hak herkese sırayla geliyor fırsatlar kişisine göre elimine edilir
Printable View
Adam 0.87 malını satıyorsa buralar bu hisse için pahalı oldugunu düşünüyor şimdi yok avm,arsa v.s degerleme gibi raporlar beni ilgilendirmiyor adamlar istedikleri gibi bilanço,degerleme raporlarıyla oynayabiliyorlar gerçek olan tek şey borsa işlem gördügü fiyat deger
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi degil hayal ürünüdür
Hissenin değeri ve piyasa fiyatı piyasada oluşan fiyatta maniplasyon ve spekülasyon olur gerçek fiyatının -10 veya +10 gibi rakamlar arasında dolaşan bir çok hisse var günlük hareketler borsacıların işi uzun vade yatırımcıların işi fırsatların değerlendirilmesi tecrübeli olanların işi herkese burda fırsat var. Olmayan tekşey istediğin zaman olmaz.
Proje geliştirebilecek ne parası var de arsa stogu birde borcunu saymıyorum şimdi hangi akıllı yatırımcı gelecek hangi beklenti ile satın alacak bide okullu hisse sattıysa senelerce beklemiş adamı bile bıktırmışlar değil mi
Ytd
Yatırım tavsiyesi değildir yazıyorsunya bu beni rahatlatıyor en azından bunu burda herkesin biliyor olması bence güzel işte parasını insan istediği gibi değerlendirme imkanı buluyor kimse olacaklardan sorumlu değil kar veya zarar kişinin tercihlerine göre oluşuyor herkese bol kazançlar kaybedenlere iyi tecrübeler dilerim.
Küçük bir haber bayramda bayram yatırır.
Alış 800.000 yaz sonra 100.000 bin 100.000 sil
Biri kıstırırsa elimden gitti yazık der
Açıkcılar iki günde iyi kazandı
Sattıklarını geri alamazsa bayram sekeri mi olur yoksa
Geri almaz ki neden alsın
Geri almadı akıllı adammış
O konuda şüphe yok sağ cebe giren hisseyle sol cebe giren hisse arasıda fark olmaz çünkü pantolonun sahibi belli tek fark hesap sonu hisseler de artış varmı yokmu .
Aslında hisse 1 tl görüp başladığı yere hızlı gelmesi anlamı bana göre bir gelisme ümidinin sıfır olacagı anlamı geliyor
Bana göre daha topluyacakları kağıt varki aradaki kârları cazip hâle getirip dikkatleri çekmek.
Toplam varlıkları kıyaslanamıyacak kadar iyi durumda.
Bence avm satıp yeni proje yapsınlar yıkıp konut yasınlar en güzeli gökdelen diksin
Ateks edip bu kadar borçlu durum iken böyle bir işbirligine birliktelige gitmez edip borçluluk yüksek ateks durum tam tersi ateks hissesi var bende ordan çırpıcı deresinden birsey çıkmaz kamulastırma için belediye şuan para ödememek istemiyor ateks dava açmadı hakkını savunmadı orası tam belirsiz okullu neden hisselerini sattı senelerce bekle para deger kaybetsin temmettü alma borçlulugun azalmasın surekli zarar elinde. Bir tane avm var eeee gelecekte ne getireceksin bence kottan çıkması en dogrusu atakule gyo gibi elinde arsa yok ise mevcut yık reziadans yap üstünü alt taraf avm olarak planla en azından kira alabilecegin alan artar ama bu borçlulukla bankaları ikna etmen zor neyi yeminat göstereceen wc almaz seni edip degil mi vergi vermemek adına sürekli zarar et guzel is atek işi zor bence
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi degil
Bu yazdıklarınıza katılıyorum ciddi manada bende soru işareti oluşuyor kalamış ihalesine borçlu şirketler nasıl katılıyor diğeri ise edip gayrimenkulün arsasını ali ağaoğlu tarafından hiç bir masrafı olmadan hasılat paylaşımı anlaşılıyor borcun kaynağını çözemedim uluslararası gayrimenkulün sermayesi 100 milyona çıkarıldı 1453 projesinde bir iştirakimi var borçlar burdanmı kaynaklanıyor. Bu borcun karşılığında ne yapılıyor az para değil.
Cem okullu maliyeti 1,53 diye okumudum sosyal medyada biri yazmış dogru adam o kadar bekle 0.87 sat gitsin adam parayı dusunemiyorum
Ateks kaza zedeler cimer,sok başvuru yapqcaklarmış şirket yönetimini yeni tanısılar zaten spk,cimer yönetenker bunlar burda kimi kime sikayet ediyorsun degil mi aslında bizlerde kabahat degil mi
Feyza hnm hangi yatta hangi koyda geziyor belki.....
Ytd
Cengiz okullu yönetimde olan biriydi şimdiki yönetimde olmaması şirketin içinde olmuş biri olarak bu paylar borsa dışı anlaşılmış olarakta satılmış olabilir veya başka hesaplarda olabilir şirketin imkanlarını bilen biri olarak hisse satışı esas sözleşmede bir maddeye bağlanmışta olabilir. Bence takılıcak bir durum yok.
Muhtemelen satılan lotları yönetimden biri almıştır hissede spekülatif hareket olsa kendi yapardı zaten namını bilmeywn yok tahtayı yukarı çeker 2 üstünde satardı rahat güçü ve ekibi bu işi yapardı amaaaa yapmadı.her neyse adam sattı Önemlinolan hisse çıktığı yerden mermi gibi düştü şirket yönetimi belli ki hissenin değerli olmasını istemiyor
Haklısın ya bir hesabı var yada hisseleri topluyamadı yok sa bu hissenin onda biri etmeyen hisseler on liralarda geziyor bu hisse hakettiği yerde değil.
Umutların hiç bitmeyeceği gönlünüzdeki gibi sağlıklı huzurlu nice bayramlar görmeniz dileğiyle.
Sağlık,huzur,mutlu nice bayramlar dilerim
Burda iyi bir oyun donme ihtimali var.okullu mektepli neyse simdiye kadar varmis kagidin cikmasini engellemis gorunuyor. simdilerde doviz hareket edecek gibi gorunmuyor..benim orta vadeli hedef biraz yukari yani 2,50 cigerci arkadas 8000 demis ama. hakedenden ziyade kumar kagitlari o rakamlara gidiyor. adese 17 binlere cikmisti..edipin yil sonu defder degeri 5 in ustu olma ihtimal dahilinde.
Hisse 1 TL kaç dakika durdu mermi gibi hisseyi çaktılar burası önemli.Cem okullu yönetimden birileri bilgisi olmadan bu kadar sığ tahtada bu kadar malı neden alsın aklıma başka bir planda şirket yönetimi adına bu hisseleri aldı ve piyasa cem okullu aldıysa devamı gelir bir bildigi var dediler zaten1,5 cem alınca millet aldı ve ky çaktılar cem okullu maşa olarak kullanmış olabilirler yoksa bu adam
Zararına satmaz bu hisseleri ama bana göre kısa ve orta vade hisseyi tekrar 1 götürecek beklentisi yok zaten mermi gibi düşmesi bu olabilir
Defter degerine takılmayın ne hisseler var kar yaratıp yukarı gidecek beklentisi olup defter degerinin altında işlem gören
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi degil hayal ürünüdür
Cem pkullu pek maşalık yapacak çapsızlıkda bir adama benzemiyor,
Tam tersi okullu edipcileri maşa yapacak çapda.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Edip sahipleri turkiyenin gizli reklamı yapılmayan zenginleri medyatik degiller okullu servetleriyle param parça ederler evet okullu sermeye piyasasinda güçlü bir oyuncu sonuçta işin ucunda para var degil mi okullu için daha öncede dedim cerez parası bir seyler oldu seneler sonra belki ortaya çıkar şuan edip elinde borç,bilanço zarar var 1 tl olması için edip nasıl bir hikaye olması lazım
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir
Aferim zaten borsa budur cok bilmiek parayla es deger degildir. hele bizim borsada..kac kisi kalkinma aldi 4 ten satti bolunmemis haliyle 180 den..herkes goruneni yazacak tabiki. giden kagitlarda zaten ky olmaz biz niye kendimizi yoralimki..okullu mektepli almis vermis takip edip dursunlar..okullu var hissede bir poh olmamis herkesde var... simdi okullumu mekteplimi yok millet te yok..ya kim varya o yok bu yok..iste ne gu,el pozisyon.
Zenginin malı züğürdün ağzını yorarmış bence tam bu noktadayız zengin malına kırk takla attırır bizde kuyunun başında kırk tane akıllı bir taşı çıkarmaya uğraşırız 1 olsa ne olur 0.75 olsa ne olur malı ben sattım ben ben aldım veya patron sattı patron aldı üç tane bedelli çaktılar düya yatırım yapıyorlar 2013ten beri durmuyorlar bağlı ortaklığının sermayesini 100 milyona çıkardılar biz hâlâ rakamlardan bahsediyoruz 0.30 olsa ne olur bende satılacak kağıt yok 11 oluncaya kadar burdayım.
Hocam 11 TL okursa piyasa degeri ne olur nasıl bir gelişme ve büyüne hikayesi öngörüyirsunuz
Bu dünya düzeninde borç almadan riske girmeden kimse büyüyemez edip gyo nun elindeki hikaye belli lüleburgazdaki varlıklarının satışının gündeme gelmesi avm nin otel ve ofis binaları bunların nasıl değerlendirileceği konusu yönetimin alacağı kararlar doğrultusunda piyasa değerini bulacaktır ilk önce şu borçların azaltılması veya kapatılması defter değerini yükseltsin piyasa fiyatı gelecek haberlere göre şekillenir illa bir takım projeler geliştireceklerdir .Bağlı ortaklığı tam bir sır küpü .
Öncelikle degerli görüşleriniz için tşk ancak saydığını beklentiler bana göre çok uzun vade olabilecek gelişmeler.Her şeyden önce mevcut gelirini arttırması kazım ki borçları azalsın bence avm satması en iyi beklenti olarak görünüyor belki çanakkale otoyol proje bittigi zaman 10 yıl sonra lüleburgaz fabrika taşınması söz konusu olabilir
2015 yılından bu yana değerleme raporu yapılmadı iştirakleri ve gayrimenkulleri yeniden değerlemeye tabi olacaktır beklentim bir yıl içinde güzel gelişmeler olabilir borcun niteliği hakkında bir bilgiye ulaşamadım finasal borç ise iyi reel bir borç ise varlık satışına gitmesi gerekebilir uzun vade olduğundan avm gelirleri borçları karşılıyor diğer gelirler konsolide bilançoda vergi sonrası gelirler yedek akçe ve yatırım giderlerine ayrıldı. Ben şirketin gelir gider dengesinde bir sorun olduğunu sanmıyorum . düğüm bağlı ortaklınğında.
Edip borçları korkutmuyor daha önce de yazdım adamlar turkiyenin en büyük zengin grubundalar bana göre ilk 20 aile arasındalar
Ama yeni degerle diyorsunuz işte dügüm burda ben nerdeyse 10 ateks var bu konuda bizleri hep yanıltılar kar göstermemek adına,şirketlerin gerçek degeri ortaya çıkmaması için sahiplerinin muthiş bir performans gösterdiği geçmiş tecrübelerimden ögrendim
Ateks yaşadıklarımız anlatmak ile bitmez orda giren bize oldu hala bekliyoruz suan 50 olsa ne olur param erimiş edip aynısı olacak muhtemelen keriz gibi bu gurubun hisseni aldık elimizde patladı tek ümidim ateks birleşmesi bu saatten sonra
Bence iyi olmaz pimaş birleşti yatırımcılar hüsran ateks ile edip grafikler tam ters yönde birleşmenin adil olması değerleme raporlarında sorun olmazsa iyi olurmu bilmem piyasa koşulları piyasa değerini yükseltir iyi bir beklenti herşeyi değiştirir.
Ateks le edip birlesirse edipin gercek mal varligi cikar ortaya. simdilik benim hesaplamalarima gore 1 ateks 3 edipe denk geliyor..demekii ateks 9 tl ise edip 3 tl degerinde olmasi gerekir..yinede bu yil sonu bilancoda edip lehine daha ilginc rakamlar cikabilir.