Birak da onu da ben dusuneyim birader.
Printable View
Birak da onu da ben dusuneyim birader.
geçirmeye başladı ))) seans sonuna bı - %6 daha gelır mı acaba )
varanttan hiçbi farkı yok la bunun )) vade dolunca sıfırlarmı acaba ))
Niyet belli. 15,50 yi gösterecekler bu hafta. Ytd.
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıcılar artıyor yavaş yavaş kalkarsa anca yeşiller ,yol alır seans sonuna kadar...
15,50 ye gelecek ve alımda olmayacak , ızleyın ve gorun ))) sonra bı bardak su içirecek millete , düşüş hacımlı , 19 larda uyardık mılletı
Uyandın da ne demeye aldın 17lerden:)
yaw 1 lot 1 lot almistir. Aldi mi aldi.
Bu düşmesi için mücadele veren kimdir, nedir, necidir. Derinlik atabilecek var mı
Arkadaşı ignore ederseniz yorumları gözükmüyor. Ben o şekilde yaptım artık.
duymadığı laf kalmadı ama bi insanda onur gurur olacak hala utanmadan sıkılmadan burda felaket tellağına devam ediyor. tradermisin nesin bi sktr gt oğlum illaki küfür mü edelim.Düşer düşer sana ne milletin zararından burda yatırımcıyı yanlış yönlendirme... Sayın philosopher şikayet etsen atılsa bi başka üyelikle gene girer buraya.
Walla tahtada para girişi varken düşürüyorlar,forumda saçma sapan alakasız fiyatlar veriyorlar,millete yukarıdan sattıklarını ver de biz taşıyalım demektir bu.yazık günah...
yorum yapmadan izliyeceğim ...inş sizler haklı çıkarsınız ,kımseyı etkılemek degıl amacım...sahsı goruslerım ve benım beklentılerım ..yılların verdiği tecrube ...
Arkadaslar takas paylasabilecek varmi hangi kurumlarda mallar
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende şikayet ettim bu trader denen ezik ve silik maymunu
16,30 kademesine 19 bin lot alış koymuş birazdan silip aşağı basabilir, hep aynı numara
Trader 7 biraz üslup olarak yanlış söylüyor ancak söyledikleri doğru , kızıp engllerseniz böyle bir muhalefet bulamazsiniz, yuksek maliyetleler kızabilir ancak haklı dediklerinde, sadece üslubu biraz kırıcı.
Evet traderler coğaldı.
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkesin kendiniz gıbı dusunmesini beklemeyın kardeşlerim , farkı dusuncelere de saygı gosterın ki , aynı saplantı içinde boğulup kalmayın ,size ışık tutanları dinleyın...Bunu hayatınızda da uygulayın , yoksa hep kaybeden sızler olursunuz...
negatif kapatırsa sabah yazdığım ters köşe hikayesi boş çıkar ve böyle gidişat devam eder gibi
Destek attim size biraz 16,36 ya, geldikçe ben alırım, hadi hayırlısı.ytd
16,30a yazanlar var bu kafa onlarada verir bu gidişat ile miktar büyük olsun isteğin yerden alırsın
Arzdan beri bu fiyatlardan hiç işlem görmedi,satanlar zararına stop yapıyor,fazla satış da yok ama tahtacı düşürmek istiyor ki üstten satsın-alttan alsın...
Tek çare sabırdır,nihayetinde karlı bir şirket,zamanla ederini bulur...
Çıktığı günden bu saate kadar ki takasları ve maliyetleri atayım da içiniz isinsin biraz, merak etmeyin bir oyun dönüyor bu iste ama ne bakalım.
bakın düşerken kesinlikle yanıtmıyor varsa 20bin alacak lotunu 10 kademenin altına koyun getirip veriyor boş geçmiyor
Seçimlerde görücem sizi nasıl siz halkın parasını gasp ediyosanız seçimden sonra kaçacak delik arayacaksınız insaşlah adi hırsızlar
benimde lotum var bende zarardayım ama şu 15,50 inmesini merakla bekliyorum bakalım ne olacak 420bin alıcıyada verecek mi açığına alacak değiller herhalde
hemde 420bin lot piyasadan bir süre çekilmiş olup hisse adeti düşer 2 günde 840 bin lot yapar 6200bin lotdan düşer filan diye olumlu havaya gene girmiş olacağız şimdi bir durdum bu ********ler bu kadarı benden önce düşünmüş elbet tedbir almışlardı
İsteseler 20 b8lin lotla 16 altına indirirler 1 dakikada, ama benim tahminim bugün 16,50 gibi toparlayıp kapatabilir.ytd.
ben sana bir şey söyleyim taban olsa bile yapacak bir şey yok artık biz halen işin pozitif tarafından bakıyoruz sağlık olsun
senin dediğin o geri alim 10 is günü için geçerli, haftaya 6 şubatta o 15,50 alim faslı bitiyor diye biliyorum, yani adamlar perşembe cuma pazartesi ve salı gününe kadar 15,50 nin biraz üstünede tutarlar ve 7 şubattan itibaren 15,50 altınada indirebilirler, yani hic alim yapmadan günü geçirirler, 15,60 getirirler 6 şubata kadar bekletirler,ytd.
şimdi yetkili biri ile görüştüm bu konu hakkında onlar bırak 10 günü 6 ay içinde halka arz fiyatının altına getirsinler o zaman cümbüş var 10 gün belirtilen miktarda alacağım diye taahhüt vermiş arz fiyatının altına getirince bir daha görüşelim arkadaşlar