Dun tabandan aldiklarim 26.50 maliyetle itina ile sahibine dosedim.ben kacar arkadaslar Allah bin bereket versin
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dun tabandan aldiklarim 26.50 maliyetle itina ile sahibine dosedim.ben kacar arkadaslar Allah bin bereket versin
Başka kâğıttansa sana döşerler
Biz ky yiz ve bir tanr ky alım yaptımı?bence kimse almadı elinde olanların çoğuda sattı
Ben kay itelediklerini dunku aldiklarini satdiklarini dusunuyorum.2 defa taban cozmesi bunu gosteriyor.eslesme yukari gosterip bir anda silmeleri beni utkutdu..belkide ben yaniliyorum.kalanlara bol sans arkadaslar
Tabanda dökülmeyenleri tebrik ediyorum
28300tl bin lotta 4 bin tl ye yakın sadece yarım saatte
Oyagi takip etmek gerekiyor 100 bin lot az degil ve dun aldigi icin satma sansi da var bugun satmazsa sikinti keske vereydi 24.88 e ak ziraat alici bu iyi bisey simdilik yaniltici olmadan
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devreci başı lütfen devre kesmeye gelirmisniz:bravo:
Dostlarım brüt takas Yok mu bu hissede hisse satıp alım emri verdim aldı vallahi nasıl oluyor bu
bugün satamassın
inşallah 37 den satacağım
Ak almaya devam ederse gider hayırlısı bakalım
Buyrun kademeler
https://resmim.net/f/VxojX7.jpg
Dün tabandan 200 lot almıştık dünkü cesaretle bugün tabandan 300 lot daha aldım.. Dünkü aldıklarımı 28 ortalama ile sattım hemen hemen %40 civarı kar ettik bugün aldıklarımdan 100 lot daha satabilirsem yüksekten maliyeti sıfırlanmış 200 lot olacak gibi hayırlısı bakalım..
Bir sorum olacak şuan;
Dün aldığımı bugün sattım bugün aldığımı yarın satabilirmiyim yoksa bugün satış yaptığım için farklı bir süre bekleyecekmiyim?
Dun aldigini bugun bugun aldigini yarin satabilirsin ayni miktarda lot olsa bile.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugun alinan ancak yarin satilir.
Dün satıcı olan Garanti-Ak-Ziraat-Halk bugün alıcı tarafında. Diğer yandan dün alanlar (INvest-Alnus-Gedik-Tacirler) bugün satış tarafında.
Enteresan işler dönüyor
heyecana ortak olmak için 29 dan 300 lot aldım hayırlısı ytd :)
Bugun satilanlar dunku alimlarindi.bugun kinise ancak yarin.ama bugunki alimlar gercekten cok riskliydi.ben sahsen asla bugun almam.
Aracı kurumla görüştüm farklı kural yokmuş evet bugün alınan yarın satılıyormuş. Açıkçası fazla almışım dünkü aldığımın yarısını alsam elimde sıfır maliyetli mal olacaktı şimdi yarında karlı satış yapmak gerekecek onun için.. Kynin kumarbaz psikolojisi bizimkisi hocam.. Bugün açıkçası elimdekileri 34-35 civarı satarım gözüyle bakıyordum ancak seyretme stresine dayanamadım ekstradan alımda yapınca 28 ortalama mantıklı geldi.. Ya nasip bakalım :)
30.40 direncine takılıp geri döndü, güç topluyor diyelim, sonrası 36.10
Oyak satışa geçti elinde 90 bin lot daha var şuan eşleşme 27 tabana bile atabilir
devre kesici 3 etti kaldı 17:bravo: bugun adreailin daha yüksek olacak gibi ky den iyi alımlar geliyor ele verme başladı galiba
Lan ne heycanlı ya bide günlük al sat olsa açıkçılar filanda gelse gör cümbüşü o zaman herşey birbirine girer:)))
Sanki onay aliyor gibi. 24 -25 leri kirmazsa biraz cikarim diyor gibi. Karar yuce turk milletinin tabi :)
Filmin sonu geldi gibi ele ver beklet 10 sene :bravo:
Oyakta 60 bin kaldı dayanacak mı bakalım
Takas var mı?
Brüt olmasa sabah taban açılışında yapıştırmistim al sat işi olmayinca girmedim
Gün sonu nerden kapatacak acaba
Bu kagit yarin seni uzerse sasirma derim.bunlar dun aldiklarini bosaltiyorlar bu fiyatdan kapatsa bile yarin acilisi mutlaka asagadan acar tipki bugun ki gibi.keske almasaydin
Dün alan oyak invest gedik alnus satışta ... Onların satışı biterse gider
yatırım tavsiyesi değildir
Dostum sabah alınırdı tabi o kadar beklemezdim 26 larda kaçardım
Zaten brütün kötü tarafı aldığın hisse aynı seans tavan olsa neye yarar önemli olan kapanış ve ertesi gün açılış
Tabi tavan kapatan hisse taban açsada zararda olmuyorsun
Ben hiç almadım alırmıyım onada emin değilim:)ama kolay kolay almam
Bi bölümünü verdim 3 te biri hala elimde
yatırım tavsiyesi değildir